Τελευταίο Πέταγμα: Το ντοκιμαντέρ του ANT1 για τις Άγριες Μέλισσες – Ο ρόλος της Ζέτας Μακρυπούλια

Τελευταίο Πέταγμα: Το ντοκιμαντέρ του ANT1 για τις Άγριες Μέλισσες – Ο ρόλος της Ζέτας Μακρυπούλια
Η Ζέτα Μακρυπούλια glomex - ant1 tv

Λίγο μετά το φινάλε των "Άγριων Μελισσών", ο ANT1 επιστρέφει στο Διαφάνι και μαζί με πρωταγωνιστές και συντελεστές αναλύουν όσα οδήγησαν στην τεράστια τηλεοπτική επιτυχία.

Οι “Άγριες Μέλισσες” καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με τον Γ’ κύκλο να είναι ο πιο συγκλονιστικός που έχουμε παρακολουθήσει.

Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να έρχονται αντιμέτωποι με αναπάντεχα γεγονότα, αλλά και με εξαιρετικά δύσκολες αποφάσεις.

Μετά τον συγκλονιστικό επίλογο των “Άγριων Μελισσών”, ο Ant1 θα προβάλλει την Κυριακή 10 Ιουλίου στις 22:00, «Το τελευταίο πέταγμα», ένα μεγάλο αφιέρωμα στη σειρά-φαινόμενο.

Μαζί με τους συντελεστές των “Άγριων Μελισσών” και τη Ζέτα Μακρυπούλια, οι τηλεθεατές θα περπατήσουν για τελευταία φορά στο Διαφάνι, και θα ξετυλίξουν την ιστορία από την αρχή και θα θυμηθούν όλα εκείνα που τους έκαναν να μην φοβηθούν το κεντρί τους.

Συνεντεύξεις, backstage, χαρακτηριστικές σκηνές, αξέχαστες ατάκες, αλλά και πολλές απαντήσεις σε ερωτήσεις που θα θέλαμε να κάνουμε στους ίδιους τους δημιουργούς και τους πρωταγωνιστές έρχονται ως επιμύθιο για τη σειρά που άνοιξε μεγάλους δρόμους στην ελληνική μυθοπλασία.

  • Ποια ήταν τα καταλυτικά γεγονότα για την πλοκή της σειράς;
  • Ποιες ήταν οι πιο σκοτεινές και οι πιο φωτεινές στιγμές;
  • Πώς εξελίχθηκαν οι χαρακτήρες;
  • Πώς «συναντήθηκαν» οι ηθοποιοί με τους ήρωες; Ποιος ενσάρκωσε το απόλυτο κακό; Ποια ατάκα του ρόλου τους, τους χαρακτηρίζει; Τι τους συγκίνησε; Ποιον ρόλο θα ήθελαν να υποδυθούν, εκτός από τον δικό τους;
  • Πώς γυρίστηκαν οι δύσκολες σκηνές;
  • Πόσα απρόοπτα συνέβησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων;
  • Τι συνέβαινε όταν έσβηναν οι κάμερες;

“Το τελευταίο πέταγμα”, το μεγάλο αφιέρωμα του ΑΝΤ1 στη σειρά “Άγριες Μέλισσες”, έρχεται την Κυριακή 10 Ιουλίου, στις 22:00.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα