Τέλος η Τρούμπα από τις "Άγριες Μέλισσες" - Το μήνυμα του σκηνοθέτη

Καρέ από τις "Άγριες Μέλισσες"
Καρέ από τις "Άγριες Μέλισσες" FACEBOOK / @LEFTERIS CHARITOS

Ολοκληρώθηκαν τα επεισόδια που διαδραματίζονταν στην Τρούμπα στις "Άγριες Μέλισσες". Η τηλεοπτική Δρόσω επιστρέφει στο Διαφάνι. Το "αντίο" του Λευτέρη Χαρίτου.

Ένα μεγάλο και ενδιαφέρον κεφάλαιο έκλεισε στις "Άγριες Μέλισσες", την αγαπημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 που καθηλώνει τους τηλεθεατές καθημερινά.

Η περίοδος της Δρόσως (Δανάη Μιχαλάκη) στην Τρούμπα τελείωσε, μετά την συνάντηση με τη Λενιώ (Μαρία Κίτσου) και την απόφαση της μικρής Σταμίρη να επιστρέψει στο Διαφάνι.

Τα επεισόδια στην Τρούμπα ήταν γεμάτα συγκινητικές στιγμές, όμορφα τραγούδια και εξελίξεις στη διαμόρφωση των χαρακτήρων της σειράς, ενώ τα σκηνικά που χρησιμοποιήθηκαν απέδωσαν πολύ καλά την εποχή εκείνη.

Ο Λευτέρης Χαρίτος, σκηνοθέτης των "Άγριων Μελισσών", αποχαιρέτησε με μια ανάρτησή του στο Facebook αυτό το μεγάλο κομμάτι της δεύτερης σεζόν της σειράς, γράφοντας:

"Τελείωσε η Τρούμπα χτες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ναταλία Τσαλίκη, τον Kostas Xikominos, την Danae Michalaki, τον Argyris Pandazaras και τον Γιάννη Ασκάρογλου, καθώς και όλες τις γυναίκες και τους άντρες που έκαναν αυτήν τη γειτονιά ανθρώπινη.

Επίσης τον αγαπημένο μου συνεργάτη Διευθυντή Φωτογραφίας Βαγγέλη Κατριτζιδάκη για το μαγικό παιχνίδι χρωμάτων που έστησε.

Τέλος, την Τριάδα Παπαδάκη στα κοστούμια, την Katerina Vasileiou στα μαλλιά και την Aspa Konstantopoulou στο μακιγιάζ, αλλά και τον τρομερό βοηθό σκηνοθέτη George Stratigos που έστησε με πάθος όλες τις δράσεις γύρω από τους ηθοποιούς.

Βέβαια, όλα αυτά δεν θα ήταν έτσι αν ο Alexandros Sidiropoulos και η Urania Patelli δεν μάγευαν όχι μόνο με τα τραγούδια και τους στίχους αλλά και με όλη τη μουσική που ακουγόταν στις σκηνές του καμπαρέ. Μία μεγάλη μουσική παραγωγή για το μέγεθος καθημερινής σειράς, η οποία συζητήθηκε και ετοιμάστηκε πολλούς μήνες πριν τα γυρίσματα."

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγριες Μέλισσες, ΑΝΤ1
SHARE:

24Media Network