The Chase: Χαμός στο Twitter για το “Γεράκι” – Ποιο είναι το πραγματικό του όνομα

The Chase: Χαμός στο Twitter για το “Γεράκι” – Ποιο είναι το πραγματικό του όνομα
Ο Πάνος Δημάκης ή αλλιώς το "Γεράκι" του "The Chase" mega tv

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για το "Γεράκι" του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού γνώσεων του MEGA "The Chase".

Μεγάλη είναι η αγάπη που δέχεται το “Γεράκι” του τηλεπαιχνιδιού γνώσεων “The Chase” από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι “υποκλίνονται” κάθε απόγευμα στην εξυπνάδα, την οξυδέρκεια και τη γοητεία του “Κυνηγού”.

Ο Πάνος Δημάκης ή αλλιώς το “Γεράκι”, ο Chaser του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού γνώσεων του MEGA, που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου, αποκάλυψε πρόσφατα ότι δεν δήλωσε ο ίδιος συμμετοχή στο παιχνίδι. «Με βρήκανε. Είμαι παλιός παίκτης τηλεπαιχνιδιών», σημείωσε.

Το ψευδώνυμο «Γεράκι» το σκέφτηκε επειδή είναι ένα ζώο εύστροφο, πονηρό, πάρα πολύ γρήγορο και πάντα επιτυγχάνει αυτό που θέλει.

«Το κλίμα στα γυρίσματα είναι εκπληκτικό. Κάθε φορά που είναι να έρθω στο στούντιο είμαι χαρούμενος. Η σχέση μου με τους άλλους Chasers είναι σχέση σεβασμού. Οι παίκτες αν χάσουν δεν θα χαρώ. Αν κερδίσουν είναι μεγάλη μου η χαρά», πρόσθεσε ο ίδιος, ενώ παραδέχτηκε ότι του αρέσει να «ψαρώνει» του παίκτες στην αρχή.

«Έχω και μια μικρή προτίμηση στον δεύτερο γύρο του παιχνιδιού», σημείωσε και αποκάλυψε ότι στα backstage γίνονται πολλά με την Μαρία Μπεκατώρου.

«Θεωρώ ότι η Μαρία είναι μακράν μία από τις καλύτερες Ελληνίδες παρουσιάστριες. Είναι αυθεντικός άνθρωπος, έχει χρυσή καρδιά και χιούμορ», τόνισε.

The Chase: Όσα πρέπει να ξέρεις για το “Γεράκι”

Ο Πάνος Δημάκης ή αλλιώς το “Γεράκι” μεγάλωσε στο Άστρος Κυνουρίας του νομού Αρκαδίας. Τα τελευταία 25 χρόνια ζει στον Άλιμο. Έχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία και είναι μεταφραστής λογοτεχνικών και οικονομικών κειμένων. Επίσης, είναι επιμελητής σε εκδοτικό οίκο.

Του αρέσει η γυμναστική και τα ταξίδια, και λατρεύει τη μουσική. Παίζει αρμόνιο και αλτικόρνο, ενώ παλιότερα ήταν μέλος της Φιλαρμονικής του Άστρους.

Ο ίδιος έχει γράψει και εκδώσει τρία βιβλία (δύο λεξικά και ένα μυθιστόρημα βασισμένο σε αληθινή ιστορία, τις «Δεκαεπτά Κλωστές», το οποίο ετοιμάζει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου για σενάριο). Μιλάει πολλές γλώσσες, ενώ στην εφηβεία ξεκίνησε μία δική του γλώσσα, την οποία μιλά μόνο ο ίδιος, και ακόμα την εξελίσσει.

The Chase: Η αγάπη του Twitter για το “Γεράκι”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα