The Mandalorian: Ρώσοι fans έφτιαξαν πιστό αντίγραφο του Razor Crest

The Mandalorian: Ρώσοι fans έφτιαξαν πιστό αντίγραφο του Razor Crest

Ρώσοι fans της τηλεοπτικής σειράς του Disney+ που αποτελεί μέρος του σύμπαντος του "Star Wars" πήγαν την αγάπη τους σε άλλο επίπεδο.

Η ομάδα των Ρώσων fans του Mandalorian εργάστηκε για τουλάχιστον 10 μήνες, ώστε να δημιουργήσει ένα πραγματικό αντίγραφο του διαστημόπλοιου Razor Crest, σε τοποθεσία της Σιβηρίας. Το project ολοκληρώθηκε με την βοήθεια διαδικασιών τύπου crowdfuding αλλά και με αιματηρές οικονομίες από όλους τους συντελεστές. Το σκάφος περιλαμβάνει ακόμα και μια θέση για τον Baby Yoda και μοιάζει βγαλμένο από τα studio παραγωγών του Disney+.

O Εγιάλ Φιντόροβ, μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων της Ρωσίας για το κατόρθωμα εκείνου και των φίλων του, αναφέροντας πως χρειάστηκαν περισσότερα από 10.000 δολάρια για να το ολοκληρώσουν, ενώ για τη στήριξη αυτού του τρομακτικά δύσκολου έργου, ο ίδιος πούλησε το αυτοκίνητο του.

To σκάφος έχει διαστάσεις 14×10 μέτρα και ζυγίζει κάτι παραπάνω από ένα τόνο. Το video της παρουσίασης του σε αμερικάνικο τηλεοπτικό κανάλι είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα