Το Survivor 4 γίνεται Bachelor για να χτυπήσει το Battle of the Couples

Το Survivor 4 γίνεται Bachelor για να χτυπήσει το Battle of the Couples
Σάκης Κατσούλης - Παναγιώτης Βασιλάκος instagram

Λίγες ημέρες πριν το Battle of the Couples κάνει πρεμιέρα, το Survivor ρίχνει δυνατά χαρτιά στο τραπέζι, με στόχο να μας θυμίσει και κάτι από.. Bachelor.

Το “Battle of the Couples” κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 21:00 το βράδυ και ο ALPHA με το επίσημο τρέιλερ που έβγαλε στη δημοσιότητα, θέλησε να μας παρουσιάσει το κόνσεπτ του νέου ριάλιτι αγάπης.

Τα δώδεκα ερωτευμένα ζευγάρια, που θα συγκατοικούν σε μία πολυτελή βίλα, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε όλων των ειδών τις δοκιμασίες. Θα χρειαστεί να χαράξουν στρατηγική, να συνδυάσουν τη λογική με το συναίσθημα και ν’ αποδείξουν ότι είναι “δυνατοί” σε όλα τα επίπεδα. Κάποια ζευγάρια είναι χρόνια μαζί, άλλα ερωτεύτηκαν πρόσφατα, όμως όλοι τους έχουν κάτι κοινό: είναι πεπεισμένοι ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον κι η αγάπη τους είναι άτρωτη!

Παρουσιαστής του “Battle of the Couples” θα είναι ο πρώην Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος, ενώ στο πλευρό του θα έχει την Σάσα Σταμάτη, η οποία θα παρέχει την πολύτιμη βοήθειά της.

Σάσα Σταμάτη και Παναγιώτης Βασιλάκος ALPHA TV

Την ίδια ώρα, έρχεται η είδηση ότι στο “Survivor 4” πολύ σύντομα θα μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ δύο πρόσωπα – “κλειδιά”, που αναμένεται να δημιουργήσουν ένταση και αναστάτωση, καθώς πρόκειται να κάνουν το Survivor… Bachelor, αλλά αυτή τη φορά στη θέση του Βασιλάκου ο εργένης θα είναι ο τερματοφύλακας Σάκης Κατσούλης.

Συγκεκριμένα, τις επόμενες μέρες θα “εισβάλει” στο “Survivor 4” ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος είναι πρώην σύντροφος της Μαριαλένας. Οι δυο τους διατηρούσαν σχέση για περίπου τρία χρόνια και έκαναν μαζί αίτηση για να μπουν στο παιχνίδι τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, λίγες μέρες μετά την δήλωση συμμετοχής το ζευγάρι χώρισε.

Η Μαριαλένα από το "Survivor 4" Facebook / @Survivor Greece

Παράλληλα, στο “Survivor 4” θα δούμε και την Χριστίνα Κεφαλά, με την οποία ο Σάκης Κατσούλης έκανε σχέση μικρής χρονικής διάρκειας μετά τον χωρισμό με την Μαριαλένα. Οι δυο τους χώρισαν τον Ιανουάριο. Αξίζει να σημειωθεί, πως η Μαριαλένα έχει νέα σχέση εκτός παιχνιδιού με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη.

Τόσο ο Σάκης Κατσούλης όσο και η Χριστίνα Κεφαλά θα μπουν στη μπλε ομάδα και η Μαριαλένα, φυσικά, δεν γνωρίζει κάτι για την είσοδό τους.

Φαίνεται πως ο ΣΚΑΪ, θέλοντας να “χτυπήσει” το Battle of The Couples, το οποίο θα παίζει απέναντί του για δύο ολόκληρες ώρες, ρίχνει δυνατά χαρτιά στο τραπέζι και ελπίζει πως το (πρώην) “ερωτικό τρίγωνο” που θα δημιουργηθεί στο φετινό Survivor θα διατηρήσει τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που καταγράφει σε κάθε επεισόδιο.

Θα υπάρξει κάποια επανασύνδεση; Θα έχουμε νέο γύρο εντάσεων στη Μπλε ομάδα; Η συνέχεια στους δέκτες μας…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version