Τσιμτσιλή – Μπιμπίλας: Χαμός στον αέρα του “Happy Day” – Γιατί τσακώθηκαν

Διαβάζεται σε 2'
tsimtsili-bibilas
Σταματίνα Τσιμτσιλή Σπύρος Μπιμπίλας glomex

Αναπάντεχη τροπή πήρε η τηλεφωνική συνομιλία της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Σπύρου Μπιμπίλα στον αέρα του “Happy Day” το πρωί της Τετάρτης. Τι συνέβη.

Έναν ιδιαίτερα έντονο διάλογο είχαν το πρωί της Τετάρτης (18/10) η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Σπύρος Μπιμπίλας στον αέρα της εκπομπής “Happy Day”, ο οποίος μάλιστα ολοκληρώθηκε κακήν κακώς.

Ο βουλευτής της “Πλεύσης Ελευθερίας” και πρόεδρος του ΣΕΗ φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή του ALPΗΑ με αφορμή τον θάνατο της θρυλικής Ματούλας του Κολωνακίου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, όμως μία ερώτηση της παρουσιάστριας για τα αίτια του θανάτου της δυναμίτισε την ατμόσφαιρα προκαλώντας απίστευτη ένταση.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε να μάθει αν ισχύει όπως διάβασε ότι ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια και ότι δεν έκανε κακό στον εαυτό της.

Ο διάλογος που ακολούθησε:

Σπύρος Μπιμπίλας: Η ιδιότητά μου δεν είναι να ψάχνω πώς πεθαίνει ο κάθε άνθρωπος.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Όχι βρε αγάπη μου, είσαι πρόεδρος του ΣΕΗ, βγαίνεις σε μία εκπομπή, το έχουμε κανονίσει από χθες. Μπορεί να πήρες δύο τηλέφωνα, δεν είπα ότι είσαι ντετέκτιβ.

Σπύρος Μπιμπίλας: Το ότι είμαι πρόεδρος του ΣΕΗ σημαίνει ότι ξέρω πώς πέθανε ο κάθε άνθρωπος; Λίγο να συνέλθουμε.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν μου αρέσει αυτή η προτροπή, νομίζω ότι είμαι στα συγκαλά μου. Αρχικά ηρέμησε, πάρε μια ανάσα.

Σπύρος Μπιμπίλας: Όχι, δεν ηρεμώ! Ήσουν πολύ ιδιαίτερη στον τρόπο που μου είπες ‘είσαι ο πρόεδρος, άρα πρέπει…’. Δεν πρέπει! Τι πάει να πει αυτό; Παίρνετε τηλέφωνο τον πρόεδρο του ΣΕΗ για να σας πει με ποιον τρόπο πέθανε ένας άνθρωπος;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν σου ζήτησα ούτε να μου πεις λεπτομέρειες, ρώτησα απλά, ανέδειξες ότι στην τελευταία σου συνάντηση με τη Ματούλα ήταν πολύ χάλια ψυχολογικά. Μπορεί οι τηλεθεατές να σκέφτηκαν, μετά τη δική σου πληροφορία, ότι μπορεί να έβαλε τέλος στη ζωή της. Εγώ διάβασα στο ρεπορτάζ ότι πέθανε από παθολογικά αίτια. Αυτό ρώτησα, για να μην αφήσουμε ένα υπονοούμενο.

Σπύρος Μπιμπίλας: Άφησα εγώ κανένα υπονοούμενο; Πέθανε ένας άνθρωπος και καθόμαστε και λέμε τέτοια πράγματα;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι πράγματα είπαμε; Μάλλον έχεις συνηθίσει να βγαίνεις σε άλλες εκπομπές και να τσακώνεσαι.

Σπύρος Μπιμπίλας: Δεν θέλω να συνεχίσουμε έτσι.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Καλημέρα! Ούτε εγώ θέλω Σπύρο μου, καλημέρα. Αφού δεν θες εσύ μία, ούτε εγώ δεν θέλω. Να ‘σαι καλά.

Δείτε το βίντεο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα