TV Queen: Η Κατερίνα Σαλακά εισέβαλε στη Σχολή και το Χ “ακτινοβολεί αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία”

Διαβάζεται σε 2'
Κατερίνα Σαλακά
Κατερίνα Σαλακά YouTube

Για να γεμίσει θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση τις διαγωνιζόμενες του TV Queen έκανε την εμφάνισή της η life coach Κατερίνα Σαλακά και εμείς παρακολουθήσαμε τα καλύτερα 10 λεπτά του show μέχρι τώρα.

Σε ρυθμούς TV Queen κινείται από το βράδυ της Κυριακής η ελληνική τηλεόραση και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η αντίστροφη μέτρηση για την εξεύρεση της “επόμενης παρουσιάστριας της ελληνικής τηλεόρασης” ξεκίνησε, χωρίς να λείπει φυσικά το απαραίτητο στοιχείο reality.

Οι παίκτριες συστήνονται στο τηλεοπτικό κοινό, ο διευθυντής της Σχολής Αντρέας Μικρούτσικος δίνει τις πολύτιμες τηλεοπτικές συμβουλές του, παίζοντας ρόλο μέντορα και ένα πολυσυζητημένο πρόσωπο ήρθε για να γεμίσει με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία τις διαγωνιζόμενες.

Ο λόγος φυσικά για τη life coach Κατερίνα Σαλακά, η οποία στο επεισόδιο της Δευτέρας (29/04) εισέβαλε στη σχολή του TV Queen για να διδάξει τις παίκτριες και να τις κάνει να γελάσουν δυνατά ώστε να ανοίξουν την ενέργειά τους, ξεκινώντας από τα πρώτα δευτερόλεπτα μαζί τους να τις “λούζει” με κοπλιμέντα και θετικές δηλώσεις.

“Μου αρέσει πάντα να ανεβάζω τις μαθητευόμενές μου, να ανεβάζω τη διάθεση γιατί πιστεύω πολύ στη θετική ενέργεια, γιατί αυτή μας πηγαίνει μπροστά και μας δημιουργεί, μας ανοίγει τον δρόμο για την επιτυχία και θέλω να σας μάθω πώς να το κάνετε και μόνες σας”, είπε μεταξύ άλλων η life coach και ήδη το X (Twitter) ξεκίνησε να παραληρεί.

TV Queen: Οι αντιδράσεις στο Χ για την Κατερίνα Σαλακά

 

TV Queen: Δείτε την εμφάνιση της Κατερίνας Σαλακά

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα