Τζένη Μελιτά: Της είπαν “δεν θέλουμε να δούμε πορνό”, όταν γδύθηκε σε αποδυτήρια

Τζένη Μελιτά: Της είπαν “δεν θέλουμε να δούμε πορνό”, όταν γδύθηκε σε αποδυτήρια
Τζένη Μελιτά papadakispress

Η Τζένη Μελιτά διηγήθηκε ένα αμήχανο περιστατικό μέσα σε αποδυτήρια κολυμβητηρίου, με αφορμή το περιστατικό με τον Κλέωνα Γρηγοριάδη.

Με αφορμή το περιστατικό με τον Κλέωνα Γρηγοριάδη που γδύθηκε σε ζωντανή σύνδεση, ενώ η βουλεύτρια του Μέρα 25, Μαρία Απατζίδη μιλούσε στην κάμερα κατά τη διάρκεια τηλεσύνδεσης στη Συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, η Τζένη Μελιτά διηγήθηκε ένα ιδιαίτερο περιστατικό που της είχε τύχει στα αποδυτήρια κολυμβητηρίου.

«Εγώ έκανα συγχρονισμένη κολύμβηση όταν ήμουν μικρή και στα αποδυτήρια αλλάζουμε χωρίς να ντρεπόμαστε, τα κορίτσια μέσα στο αποδυτήριο. Πάω, λοιπόν, σε αποδυτήρια σπα, τα βγάζω όλα και είναι τώρα δίπλα μία κυρία και μου λέει “αν θέλαμε να δούμε πορνό, το βάζαμε στην τηλεόραση σπίτι μας”. Έμεινα σέκος. Κατάλαβες πώς μου μίλησε;», είπε η Τζένη Μελιτά, κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής εκπομπής της στην ΕΡΤ.

Στη συνέχεια, κι ενώ οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον” μιλούσαν για την εξοικείωση που έχουν οι ηθοποιοί με το γυμνό, η Τζένη Μελιτά είπε: «Εσύ όταν αλλάζεις στο καμαρίνι…», για να απαντήσει ο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν πέρασες πριν και ήμουν με τα βρακιά κάτω»;

Τζένη Μελιτά: Το αμήχανο περιστατικό στα αποδυτήρια

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα