Βινύλιο: Η Ελένη Μενεγάκη ‘επέστρεψε’ στον ΑΝΤ1 και συναντήθηκε τηλεοπτικά με τον Αντώνη Κανάκη

Βινύλιο: Η Ελένη Μενεγάκη ‘επέστρεψε’ στον ΑΝΤ1 και συναντήθηκε τηλεοπτικά με τον Αντώνη Κανάκη
Η Ελένη Μενεγάκη στο Βινύλιο

Η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη και του Αντώνη Κανάκη μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Όσα συζήτησαν οι δυο παρουσιαστές για τις "χρυσές εποχές" της ελληνικής τηλεόρασης.

Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το δεύτερο μέρος της εκπομπής “Βινύλιο” του ΑΝΤ1, το οποίο ήταν αφιερωμένο στην ελληνική τηλεόραση της δεκαετίας του 1990 και μια από αυτές ήταν αναμφισβήτητα η εμφάνιση – έκπληξη της Ελένης Μενεγάκη, η οποία… επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η διάσημη παρουσιάστρια του MEGA εμφανίστηκε μέσω skype στη μουσική εκπομπή του Αντώνη Κανάκη και από την αρχή δεν έκρυψαν τη χαρά τους που συναντήθηκαν επιτέλους στον τηλεοπτικό αέρα, με την Ελένη Μενεγάκη να αναρωτιέται γιατί είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται, για να λάβει την αποστομωτική και με χιουμοριστική διάθεση απάντηση του παρουσιαστή: “Γιατί είμαστε παράξενοι και οι δυο και δεν βγαίνει κανένας μας πουθενά”.

Η ίδια θυμήθηκε τα πρώτα της βήματα στην ιδιωτική τηλεόραση και το ξεκίνημά της στον ΑΝΤ1 με την παρουσίαση του “Πρωινού Καφέ”, λέγοντας “εκείνα τα πρώτα χρόνια μου χρόνια στην τηλεόραση δεν τα έχω τόσο ξεκάθαρα στο μυαλό μου. Μόνο σαν αίσθηση, σαν συναισθήματα”, ενώ σε ερώτηση για το πώς πήρε την απόφαση να αλλάξει ζώνη και να αφήσει την πρωινή ζώνη και να μετακομίσει στη μεσημεριανή ζώνη, δήλωσε: “Την ώρα που μου δόθηκε η ευκαιρία να αλλάξω ζώνη που δεν θα το είχα σκεφτεί ποτέ μου, ούτε θα το τολμούσα, ‘ηταν η κατάλληλη στιγμή για μια αλλαγή γιατί συγχρόνως με τη δουλειά κάποια στιγμή ξεκίνησα να θέλω να κάνω οικογένεια. Οπότε το να δουλεύω μέρα, με βόλεψε πάρα πολύ. Όταν μπήκα στη μεσημεριανή ζώνη είπα… εδώ. Πιο κάτω δεν πρόκειται να πάω“.

Όταν τότε ο Αντώνης Κανάκης τη ρώτησε αν θα παρουσίαζε ποτέ κάποιο βραδινό show, εκείνη απάντησε “Αντώνη, μου κάνεις πρόταση;” και συμπλήρωσε: “Το να εμφανιστώ κάποια στιγμή μέσα σε μια σεζόν, αν μου ζητηθεί, για ένα βραδινό, γιατί υπάρχει ένας λόγος, ένα κόνσεπτ ωραίο, να το κάνω. Αλλά τώρα; Τόσα χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά, τώρα;”.

Κλείνοντας, ο παρουσιαστής θέτοντας το ζήτημα της πολιτικής ορθότητας και το κατά πόσο έχουν αλλάξει οι κοινωνικές συνθήκες σε σχέση με παλαιότερα, δεν δίστασε να ρωτήσει την Ελένη Μενεγάκη αν θα παρουσίαζε σήμερα τα Καλλιστεία, που αναμφισβήτητα το όνομά της έχει συνδεθεί με τον θεσμό αυτό.

“Από τις χρονιές που παρουσίαζα τα Καλλιστεία και πίστεψέ με τα παρουσίαζα με πολλή αγάπη, πραγματικά το διασκέδαζα, σήμερα είναι μια άλλη εποχή και σήμερα είμαι μια άλλη Ελένη. Αυτό θέλω μόνο να πω”, απάντησε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα