Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Μεγάλη έκπληξη η νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Μεγάλη έκπληξη η νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο ΕΡΤ

Θετικές ήταν οι πρώτες εντυπώσεις από τη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ με τίτλο "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο". Η υπόθεση, το καστ και τα σχόλια του twitter.

Ευχάριστη έκπληξη για τους τηλεθεατές η νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ με τίτλο “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”, η οποία έκανε πρεμιέρα στις αρχές της βδομάδας και φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά.

Με γυρίσματα, μεταξύ άλλων, στα γραφικά Καλάβρυτα, στη λίμνη Ζαχλωρού και στο φαράγγι του Βουραΐκού, η σειρά, που θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 20:00, φιλοδοξεί να γίνει το χωριό όλων μας και να μας “φιλοξενήσει” για όλη τη χρονιά.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Ποιος είναι ο Πλάτανος; Είναι το χωριό του Βαγγέλα του Κυριαζή, ενός γεροπαράξενου που θα αποχαιρετήσει τα εγκόσμια και θα αφήσει την πιο περίεργη διαθήκη. Όχι στα παιδιά του. Αυτά έχει να τα δει πάνω από 15 χρόνια. Θα αφήσει στα εγγόνια του το σπίτι του και μερικά στρέμματα κοντά στο δάσος. Α, ναι. Και τρία εκατομμύρια ευρώ! Μοναδικός όρος στη διαθήκη, να μείνουν τα εγγόνια στο σπίτι του παππού τους, που δεν έχει ρεύμα, δεν έχει νερό, δεν έχει μπάνιο, για έναν ολόκληρο χρόνο! Αν δεν τα καταφέρουν, τότε όλη η περιουσία του Βαγγέλα θα περάσει στο χωριό. Και κάπως, έτσι, ξεκινάει η ιστορία μας…

Στα δύο στρατόπεδα θα δούμε, από τη μεριά των Πλατανιωτών, τους Πέτρο Φιλιππίδη, Θανάση Κουρλαμπά, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Τάσο Κωστή, Θεοδώρα Σιάρκου, Πηνελόπη Πιτσούλη, Νικολέτα Βλαβιανού, Αντιγόνη Δρακουλάκη, Θοδωρή Φραντζέσκο, Μιχάλη Μιχαλακίδη, Αντώνη Στάμο, Τζένη Κάρνου, Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά, Τζένη Διαγούπη, Θοδωρή Ρωμανίδη.

Στην αντίπαλη πλευρά, οι Αθηναίοι είναι οι Πηνελόπη Πλάκα, Ηλίας Ζερβός, Μαίρη Σταυρακέλλη, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Γιωργής Τσουρής, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος και Φοίβος Ριμένας.

Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις

Οι εντυπώσεις των τηλεθεατών κατά τα πρώτα δύο επεισόδια ήταν ιδιαίτερα θετικές, ενώ στο twitter υπήρξαν ενθαρρυντικά σχόλια σχετικά με την ποιότητα της σειράς της ΕΡΤ, το ταλαντούχο καστ, τις ερμηνείες και το χιούμορ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα