Χάρης Ρώμας: Αποκαλύπτει γιατί δεν ήθελε την Τζόυς Ευείδη στο “Οι Μεν και οι Δεν”

Χάρης Ρώμας: Αποκαλύπτει γιατί δεν ήθελε την Τζόυς Ευείδη στο “Οι Μεν και οι Δεν”
"Οι Μεν και Δεν" ant1

"Την Τζόυς Ευείδη δεν την ήθελα. Την είχα δει στο Ρετιρέ και μου είχε φανεί κάπως μπανάλ. Και γι’ αυτό δεν μου πολυάρεσε η περίπτωσή της", είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ “Dot” βρέθηκε ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας, ο οποίος έκανε “flashback” στις τηλεοπτικές του επιτυχίες. Ο ίδιος μίλησε για τις δουλειές που έχει κάνει στην τηλεόραση, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι η πιο σημαντική δουλειά για αυτό είναι “Οι Μεν και Δεν”, μια σειρά του 1993, η οποία προβλήθηκε στον ΑΝΤ1.

“”Οι Μεν και οι Δεν” είναι η πιο σημαντική δουλειά μου στην τηλεόραση. Εγώ έπεισα τον Κυριακού ότι πρέπει να ακολουθήσουμε μια γραμμή πιο μοντέρνα και να ρισκάρει με νεότερους ανθρώπους. Με τους άγνωστους τότε, εμένα, Στέλιο Μάινα, Άννα Κουρή και Τζόυς Ευείδη που δεν την ήθελα. Εγώ την είχα δει στο Ρετιρέ και μου είχε φανεί κάπως μπανάλ. Και γι’ αυτό δεν μου πολυάρεσε η περίπτωση της Τζόυς”, είπε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο Χάρης Ρώμας, μιλώντας για μια ακόμη επιτυχία του, το “Κωνσταντίνου και Ελένης”, αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη σειρά του έφτιαξε τη ζωή, τον έκανε πιο γνωστό, αλλά και πιο πλούσιο.

“Μου λέγανε να μην το κάνω από τον ΑΝΤ1, ότι θα ναι μάπα και σκεφτόμουν ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που χρόνια κονομάνε από αυτή τη δουλειά, ήξεραν τι τους γίνεται; Γιατί μιλάγανε για τη μεγαλύτερη διαχρονική επιτυχία που έχει γίνει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Το Κωνσταντίνου και Ελένης μου έφτιαξε τη ζωή, με έκανε πιο γνωστό και πιο πλούσιο”, είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα