Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου “Δέχτηκα μια τεράστια πίεση”

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου “Δέχτηκα μια τεράστια πίεση”
Κατερίνα Καινούργιου papadakispress

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στο μίσος που δέχτηκε μετά την στήριξη που έδειξε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά και για το γεγονός ότι υπάρχει στο ίδιο κανάλι με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Επίθεση δέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου από χρήστες των social media μετά την στήριξη που έδειξε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου στενό συνεργάτη της αλλά και σύντροφο της Ιωάννας Τούνη, θύματος revenge porn.

Η παρουσιάστρια ξέσπασε σε κλάματα αναφερόμενη στο μίσος που δέχτηκε. “Μου έστελναν να πεθάνεις, να μην κάνεις ποτέ παιδί” αποκάλυψε.

Μεταξύ άλλων εξήγησε πως δέχτηκε αρνητικά σχόλια επειδή απλά “υπάρχει” στο ίδιο κανάλι με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Αφορμή προκάλεσαν οι δηλώσεις της παρουσιάστριας αναφορικά με “τα νέα και ωραία παιδιά που δεν έχουν ανάγκη να ναρκώσουν μια κοπέλα για να συνευρεθούν μαζί της” αν και η ίδια ανακάλεσε ύστερα από το σάλο που προκλήθηκε.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε χαρακτηριστικά: “Ειλικρινά θέλω να ξεσπάσω τόσο πολύ γι’ αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες στα social media.

Κι εγώ χθες στήριξα τον συνεργάτη μου. Δεν στήριξα την Ιωάννα που κι εκείνη θα στήριζα, αλλά είναι φίλος μου τόσα χρόνια, του έχω μια αδυναμία έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές μαζί. Είναι σύντροφος του θύματος και συνεργάτης μου.

Σταματήστε αυτή την ανθρωποφαγία, πείτε τα στους θύτες. Μην ψάχνετε να κατηγορείτε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση και αυτή τη στιγμή μπορεί να έχουν τα δικά τους προβλήματα και εσείς να βαράτε κι’ άλλο και να πονάνε.

Θέλω να στηρίξω και τη Σταματίνα. Διαφωνώ με αυτό που είπε, έδωσε την εξήγησή της, όμως μου έκαναν επίθεση ακόμα και για το ότι υπάρχω στο ίδιο κανάλι με εκείνη.

Σε μια κοπέλα που έχει μια οικογένεια να να λέτε τέτοια πράγματα και να καταριέστε. Ηρεμήστε λίγο. Μπορεί κάποιος να κάνει ένα λάθος, να βγει την επόμενη μέρα και να ζητήσει συγγνώμη.

Μου κάνατε χθες επίθεση για ποιον λόγο να στηρίξω τον Δημήτρη. Δεν ξέρετε τι πρόβλημα μπορεί να έχει ο κάθε άνθρωπος και να έχεις και μια γενικότερη επίθεση. Έχω τόσα να διαχειριστώ και να σκέφτομαι αν θα έχω και πρόβλημα στη δουλειά μου;

Δέχτηκα μια τεράστια πίεση. Βλέπω τέτοιο μίσος ξαφνικά στα social. Για όλους όχι για μένα. Μου έστελναν να πεθάνεις, να μην κάνεις ποτέ παιδί επειδή στήριξα τον Δημήτρη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version