YFSF: Εντυπωσίασε η Ματθίλδη Μαγγίρα ως Αλέξια – Νικήτρια της βραδιάς

YFSF: Εντυπωσίασε η Ματθίλδη Μαγγίρα ως Αλέξια – Νικήτρια της βραδιάς
Η Ματθίλδη Μαγγίρα στο YFSF Youtube

Απίστευτη η "μεταμόρφωση" της Ματθίλδης Μαγγίρα στο "Your Face Sounds Familiar". Μιμήθηκε την Αλέξια στο "Έλα μια νύχτα" και πήρε την πρώτη θέση. Η παρέμβαση της τραγουδίστριας.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα ήταν η νικήτρια της βραδιάς το βράδυ της Κυριακής (18/04) στο “Your Face Sounds Familiar”, αφού κατάφερε να εντυπωσιάσει κριτές και τηλεθεατές με την εκπληκτική μεταμόρφωσή της ως Αλέξια Βασιλείου, τραγουδώντας τη μεγάλη επιτυχία της “Έλα μια νύχτα”.

Η μίμησή της ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, καθώς “υιοθέτησε” τα φωνητικά της και το ύφος της επί σκηνής, ενώ η εξωτερική ομοιότητα της γνωστής show-woman με την διάσημη Κύπρια τραγουδίστρια ήταν μεγάλη. Έτσι, η εμφάνιση κέρδισε ένα θερμό χειροκρότημα και την πρώτη θέση.

Η ατμόσφαιρα στο “YFSF” θύμιζε τα ένδοξα ’90s, ενώ πολύ όμορφο ήταν και το σκηνικό. Οι Τάκης Ζαχαράτος, Μιχάλης Ρέππας, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστής Μαραβέγιας της χάρισαν, πάντως, εξαιρετικά σχόλια.

Μάλιστα, η βραδιά είχε και μια έκπληξη, αφού η πραγματική Αλέξια Βασιλείου συνδέθηκε με το μουσικοχορευτικό show του ΑΝΤ1 και μίλησε στο “YFSF” μέσω video wall, αναφέροντας με χιούμορ: “Έτσι ήταν η φωνή μου όταν τραγουδούσα;”

YFSF: Δείτε τη Ματθίλδη Μαγγίρα ως Αλέξια

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα