Το YFSF “γκρέμισε” το Survivor: Οι μεταμφιέσεις των παικτών και ο νικητής

Το YFSF “γκρέμισε” το Survivor: Οι μεταμφιέσεις των παικτών και ο νικητής

Το Your Face Sounds Familiar ξεπέρασε σε τηλεθέαση το Survivor Ελλάδα - Τουρκία. Ποιοι παίκτες και ποιες μεταμφιέσεις ενθουσίασαν τους κριτές.

Το δεύτερο επεισόδιο του Your Face Sounds Familiar χάρισε γέλιο στους τηλεθεατές με τις μεταμφιέσεις των παικτών και, μάλιστα, ξεπέρασε σε τηλεθέαση το δεύτερο επεισόδιο του Survivor Ελλάδα – Τουρκία. Σύμφωνα με τι μετρήσεις της Nielsen, το Your Face Sounds Familiar “αναδείχθηκε” νικητής της βραδιάς που άγγιξε ακόμη και το 30%, ενώ το ριάλιτι επιβίωσης ακολούθησε με ποσοστά που έφτασαν μέχρι και το 26,4%.

Όλοι οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους και έκαναν μια πολύ ικανοποιητική προσπάθεια, ωστόσο, υπήρξε μία εμφάνιση η οποία εντυπωσίασε περισσότερο από όλες! Ήταν, φυσικά, εκείνη της Κατερίνας Στικούδη, η οποία μεταμορφώθηκε σε Δήμητρα Γαλάνη και τραγούδησε απροσδόκητα όμορφα το “Δυο μέρες μόνο”, αφήνοντας όλους με το στόμα ανοιχτό.

Η εξαιρετική εμφάνιση και εκτέλεση της Κατερίνας Στικούδη την έβγαλε νικήτρια της δεύτερης βδομάδας του παιχνιδιού, καθώς ήταν πρώτη στην κατάταξη από τη βαθμολογία των κριτών, αλλά και των συμπαικτών της. Τελευταία στην κατάταξη ήταν η Χρύσπα, η οποία “υποδύθηκε” την συνάδελφό της Καίτη Γαρμπή, χωρίς να ενθουσιάσει ιδιαίτερα τους κριτές, ενώ, όπως της είπαν, ήταν μια εύκολη εμφάνιση που δεν χρειαζόταν πολλή δουλειά.

Από τις υπόλοιπες εμφανίσεις, ο Αργύρης Αγγέλου ως Χρήστος Θηβαίος μπέρδεψε τους κριτές, γιατί, αν και του έμοιαζε, δεν τον πλησίασε στο τραγούδι, ενώ η Ελένη Φιλίνη ως Τόνι Σφήνος χάρισε πολλά γέλια σε κριτές και τηλεθεατές. Ο Ευθύμης Ζησάκης πλησίασε αρκετά τον Λευτέρη Πανταζής, ενώ η Μελίνα Μακρή έγινε ξανθιά για χάρη της Christina Aguilera που κλήθηκε να “υποδυθεί”.

Επίσης, ο Ίαν Στρατής σάρωσε τη σκηνή σαν άλλος Freddie Mercury από τους Queen, ο Βαγγέλης Παναγόπουλος έφερε λαϊκές νότες στο πλατό του YFSF ως Στέλιος Καζαντζίδης, μία φωνή που είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιμηθεί κανείς, ο Πασχάλης Τσαρούχας “υποδύθηκε” τον Τζον Τίκη, έναν κορυφαίο showman των ‘ 70s, ενώ η Εύα Τσάχρα είχε την πιο σέξι εμφάνιση της βραδιάς ως Camila Cabello.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα