MasterChef 5: Άνοιξαν οι συμμετοχές – “Ξεχάστε ότι ξέρετε”

MasterChef 5: Άνοιξαν οι συμμετοχές – “Ξεχάστε ότι ξέρετε”
Οι τρεις κριτές του MasterChef

"Δεν θα είναι τίποτα το ίδιο. Οι συμμετοχές άνοιξαν, MasterChef 5. Πάμε με φόρα…", είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς, μετά τον τελικό του Masterchef 4.

Μετά από πέντε μήνες μαγειρικής, δύσκολων δοκιμασιών και απαιτητικών συνταγών, το MasterChef 4 ολοκληρώθηκε με τον μεγάλο τελικό το βράδυ της Τετάρτης (17/06), αναδεικνύοντας χρυσό νικητή τον Σταύρο Βαρθαλίτη.

Οι δύο φιναλίστ του μαγειρικού ριάλιτι του Star, που καθήλωσε για άλλη μια χρονιά τους τηλεθεατές, ήταν ο Σταύρος Βαρθαλίτης (από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη) και ο Σταυρής Γεωργίου (από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου).

Οι δύο παίκτες, που μάλιστα είχαν γίνει φίλοι μέσα στον διαγωνισμό, έβαλαν τα δυνατά τους για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο τελικός είχε χωριστεί σε δύο δοκιμασίες, μία την Τρίτη και μία την Τετάρτη, ενώ ο μεγάλος νικητής βγήκε μέσα από τις βαθμολογίες και των δύο ημερών, με τον Σταύρο Βαρθαλίτη να υπερτερεί και να κερδίζει τον τίτλο και τις 50.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση του μεγάλου νικητή έγινε live το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο, πραγματοποιήθηκε χωρίς κοινό, συμπαίκτες και συγγενείς, λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Λίγο πριν το τέλος του τελικού και συγκεκριμένα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, όλοι ακούσουν αυτό που περίμεναν. Την ανανέωση του ραντεβού τους με τον επιτυχημένο διαγωνισμό μαγειρικής.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε πως έρχεται το MasterChef 5. Ο σεφ τόνισε πως τίποτα δεν θα είναι ίδιο και πως πρέπει να ξεχάσουμε όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα.

“Κάπου εδώ να πούμε ότι το MasterChef 4 τελειώνει και έρχεται το MasterChef 5. Δεν θα είναι τίποτα το ίδιο, δεν θα τα έχετε ξαναδεί… Ότι ξέρετε κι εσείς, αλλά κι εσείς που μας βλέπετε από το σπίτι με συνέπεια τόσα χρόνια, τόσες σεζόν, ξεχάστε το, δεν θα είναι τίποτα το ίδιο. Οι συμμετοχές άνοιξαν, MasterChef 5. Πάμε με φόρα…”, είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα