Ρέθυμνο: Εισέβαλε με το αυτοκίνητο του σε γαμήλιο γλέντι μετά από καυγά

Ρέθυμνο: Εισέβαλε με το αυτοκίνητο του σε γαμήλιο γλέντι μετά από καυγά

Άνω κάτω έκανε ένας 27χρονος το γαμήλιο γλέντι, καθώς εισέβαλε με το αυτοκίνητο του στο χώρο μετά από καυγά με άλλους καλεσμένους. Κατέληξε στο νοσοκομείο, πυροβολημένος στα πόδια

Εισβάλλοντας με το αυτοκίνητο του στο χώρο που λάμβανε χώρα γαμήλιο γλέντι, επιχείρησε ένας 27χρονος στο Ρέθυμνο να λύσει τους λογαριασμούς του με άλλους καλεσμένους.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου (20/07) σε χωριό του Ρεθύμνου. Ο 27χρονος διασκέδαζε σε γλέντι γάμου όταν κάποια στιγμή και αφού είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενεπλάκη σε καυγά με άλλους καλεσμένους.

Λίγα λεπτά αργότερα έφυγε από τον υπαίθριο χώρο για να επιστρέψει...δριμύτερος με το αυτοκίνητο του. Εισέβαλε στο κέντρο με το όχημα και άρχισε να κάνει ελιγμούς και να παρασέρνει τραπέζια και καρέκλες, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί, αφού η ώρα είχε περάσει και οι περισσότεροι καλεσμένοι είχαν φύγει.

Την ώρα που προσπαθούσε να φύγει, ένα άτομο πυροβόλησε προς το μέρος του με κυνηγετική καραμπίνα και τον τραυμάτισε στα πόδια, με επακόλουθο να καταλήξει στο νοσοκομείο. Στην αστυνομία ο 27χρονος αρχικά υποστήριξε ότι τον πυροβόλησαν άγνωστοι όταν σταμάτησε με το αυτοκίνητο του στο δρόμο, ωστόσο η έρευνα των αρχών αποκάλυψε την αλήθεια.

Αναζητείται ο άνδρας, που θεωρείται ότι πυροβόλησε τον 27χρονο ενώ συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κέντρου, καθώς στο χώρο που έγινε το γλέντι βρέθηκαν κάλυκες και ο ίδιος δεν θέλησε να κατονομάσει αυτούς που πυροβολούσαν άσκοπα.

Πληροφορίες από goodnet.gr

SHARE:

24Media Network