Σπύρος Γιαννιώτης: Κλείνω την καριέρα μου τόσο όμορφα και μοναδικά

ΑΘΗΝΑ-ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ. (Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ. (Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο κορυφαίος Έλληνας κολυμβητής. Τι είπε για το Ρίο και τα τελευταία μέτρα της κούρσας που του χάρισαν το αργυρό Ολυμπιακό μετάλλιο, στο αγώνισμα των 10χλμ ανοιχτής θαλάσσης (Pics+Vid)

Στην Ελλάδα επέστρεψε το μεσημέρι της Πέμπτης ο αργυρός Ολυμπιονίκης στα 10χλμ ανοιχτής θαλάσσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, Σπύρος Γιαννιώτης.

Τον 36χρονο Κερκυραίο υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, πλήθος κόσμου, που τον συνόδευε σε κάθε του βήμα, από την εμφάνισή του στον χώρο αφίξεων μέχρι το σημείο, όπου έκανε δηλώσεις.

ΑΘΗΝΑ-ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ. (Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ. (Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Μιλώντας για τον κόσμο που τον περίμενε, είπε πως "είναι κάτι μοναδικό, πρωτόγνωρο και κάτι που θα μείνει για πάντα μέσα μου. Γενικά, δεν λέω πολλά, προσπαθώ να κάνω πράξεις, αλλά σας ευχαριστώ όλους, όσοι με στήριξαν και με βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια".

ΑΘΗΝΑ-ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ.(Eurokinissi-ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ.(Eurokinissi-ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI

Ο κορυφαίος Έλληνας κολυμβητής, ο οποίος αποχαιρέτισε την ενεργό δράση, κάνοντας το όνειρό του πραγματικότητα με το αργυρό Ολυμπιακό μετάλλιο, είπε πως "κλείνει την καριέρα του τόσο όμορφα και μοναδικά".

Ευχαρίστησε ιδιαίτερα την οικογένειά του και τον προπονητή του, λέγοντας πως το ολυμπιακό μετάλλιο είναι ένα απωθημένο και των δύο.

"Δεν ξεχνάω τη γυναίκα μου, που με ανέχεται τα τελευταία χρόνια. Είναι δύσκολες οι στιγμές, αλλά νομίζω ότι οι επιτυχίες είναι αυτές που με έχει στηρίξει, δεν έχω λόγια να το εκφράσω. Τους ευχαριστώ πολύ".

ΑΘΗΝΑ-ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ. (Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ. (Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Όπως είπε, τις τελευταίες ημέρες ήταν πολύ προβληματισμένος, όμως τα μηνύματα που έλαβε και λαμβάνει εδώ και καιρό από κόσμο, φίλους και ανθρώπους που δεν γνωρίζει προσωπικά, ήταν αυτά που τον έκαναν, να πιέσει τον εαυτό του στα τελευταία μέτρα.

"Σε όλους αυτούς αφιερώνω αυτήν την προσπάθεια. Κλείνω όχι με τον καλύτερο τρόπο, αλλά με τον πιο τέλειο... ούτε τέλειο. Δεν υπάρχει λέξη στο λεξιλόγιο. Κλείνω την καριέρα μου, τόσο όμορφα και τόσο μοναδικά", δήλωσε φανερά συγκινημένος.

ÑÉÏ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÉ ÁÃÙÍÅÓ 2016// ÊÏËÕÌÂÇÓÇ - ÁÍÏÉ×ÔÇ ÈÁËÁÓÓÁ -ÓÐÕÑÏÓ ÃÉÁÍÍÉÙÔÇÓ.
Spyridon Gianniotis, of Greece, reacts on the podium before receiving his silver medal in the men's marathon swimming competition at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Tuesday, Aug. 16, 2016. (AP Photo/Felipe Dana) (EUROKINISSI / ASSOCIATED PRESS)
ÑÉÏ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÉ ÁÃÙÍÅÓ 2016// ÊÏËÕÌÂÇÓÇ - ÁÍÏÉ×ÔÇ ÈÁËÁÓÓÁ -ÓÐÕÑÏÓ ÃÉÁÍÍÉÙÔÇÓ. Spyridon Gianniotis, of Greece, reacts on the podium before receiving his silver medal in the men's marathon swimming competition at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Tuesday, Aug. 16, 2016. (AP Photo/Felipe Dana) (EUROKINISSI / ASSOCIATED PRESS) EUROKINISSI

(Φωτογραφίες: Eurokinissi)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ολυμπιακοί Αγώνες, Ρίο 2016
SHARE:

24Media Network