Γιατί οι έπαινοι του Ρόμπερτ Μενέντεζ προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση Παυλόπουλου - Μενέντεζ
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση Παυλόπουλου - Μενέντεζ EUROKINISSI

Μάλλον αιφνιδιάστηκαν οι λίγοι που θεωρούν ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν δικαιούται μια δεύτερη θητεία

Μετά τον Ολάντ, την Μέρκελ, τον Στάινμαγερ, τον Γιουνκέρ και τόσους άλλους ευρωπαίους παράγοντες ήρθε και ο αμερικανός γερουσιαστής και μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων των ΗΠΑ Ρόμπερτ Μενέντεζ να εξάρει την προσωπικότητα του έλληνα Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο αμερικανός γερουσιαστής υπογράμμισε, κατά τη συνάντησή τους, το σημαντικό ρόλο που έχει διαδραματίσει ο Προκόπης Παυλόπουλος. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Μενέντεζ «θα ήθελα και εγώ να εξάρω το ρόλο που έχετε παίξει ως Πρόεδρος της χώρας, αλλά και ως λαμπρός πολιτικός. Έναν ρόλο που κληθήκατε να παίξετε σε ιστορικές στιγμές και για τον οποίο η ιστορία θα έχει να πει στο μέλλον».

Μάλλον αιφνιδιάστηκαν από τα τόσο θερμά λόγια του γερουσιαστή όσοι στη χώρα μας εκτιμούν ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν δικαιούται μια δεύτερη θητεία.

ADVERTISING

Κυρίως όμως αιφνιδιάστηκαν οι κορυφαίοι αρθρογράφοι που το τελευταίο διάστημα εγκαλούν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε το καλοκαίρι του 2015 ώστε η χώρα να παραμείνει στο ευρώ, αφού όπως λένε πρώτα θα έπρεπε να έχει πέσει ο Τσίπρας! Έκαστος εφ’ ώ ετάχθη- βεβαίως!

Υ.Γ.: Στην -απίθανη- περίπτωση που δεν υπάρξει δεύτερη θητεία για τον Προκόπη Παυλόπουλο μην αποκλείσετε να τον περιμένουν ευρωπαϊκά αξιώματα, έστω και αν ο ίδιος δεν έχει καμιά σχέση με τις συγκεκριμένες διεργασίες.

SHARE:

24Media Network