Τα μηνύματα της Φώφης σε όσους ερωτοτροπούν -πρωτίστως- με τον Κυριάκο

Τα μηνύματα της Φώφης σε όσους ερωτοτροπούν -πρωτίστως- με τον Κυριάκο
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά Eurokinissi

Η επικεφαλής της Χαριλάου Τρικούπη γνωρίζει ότι μετά τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τη Λίνα Μενδώνη, ο νέος πρωθυπουργός θα τοποθετήσει και άλλα στελέχη του χώρου σε θέση Γενικών Γραμματέων ή Διοικητών ΔΕΚΟ. Τα μηνύματα, όμως, απευθύνονται και σε όσους “φλερτάρουν” με τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Το “θερμό επεισόδιο” με τον Πάρη Κουκουλόπουλο.

“Να φύγουν τώρα” ζήτησε η Φώφη Γεννηματά χθες από τα στελέχη εκείνα “που έλκονται από την προσφορά καρεκλών”.

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής γνωρίζει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τη Λίνα Μενδώνη, έχει βολιδοσκοπήσει και άλλα στελέχη του χώρου, που το τελευταίο διάστημα έχουν φροντίσει να μην είναι ενεργά, προκειμένου κάποια εξ αυτών να τοποθετηθούν σε θέσεις Γενικών Γραμματέων υπουργείων, επικεφαλής ΔΕΚΟ ή σε άλλες θέσεις του κρατικού μηχανισμού.

Αρχικά, μάλιστα, η Φώφη Γεννηματά είχε ενημερώσει τους συνεργάτες της ότι η τοποθέτησή της θα αφορούσε αποκλειστικά αυτά τα στελέχη, εν συνεχεία όμως φρόντισε με τη διατύπωση που έκανε, το μήνυμα να αφορά και όσους “φλερτάρουν” με τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η επικεφαλής δε της Χαριλάου Τρικούπη, με την ομιλία της χθες στο Εκτελεστικό Συμβούλιο, προϊδέασε πως το κόμμα της θα μπορεί να συνεργάζεται εφεξής τόσο με τη ΝΔ, όσο και με τον ΣΥΡΙΖΑ-με όποιο, δηλαδή, είναι πρώτο κόμμα- επιφυλάσσοντας για το Κίνημα Αλλαγής το ρόλο του “κόμματος Γκένσερ” στη Γερμανία, που αποτελούσε τον εταίρο των Χριστιανοδημοκρατών, όσο και των Σοσιαλδημοκρατών. Η Φώφη Γεννηματά, άλλωστε, φέρεται να ανησυχεί για το τι θα πράξει στο μέλλον και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, έστω και αν δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να ενταχθεί στη Νέα Δημοκρατία, ούτε φυσικά στον …ΣΥΡΙΖΑ!

Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί στη Χαριλάου Τρικούπη είναι και το “θερμό επεισόδιο” της Φώφης Γεννηματά με τον Πάρη Κουκουλόπουλο χθες στο Εκτελεστικό Συμβούλιο, όταν ο πρώην υπουργός και πρώην Πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ, στην ομιλία του, υποστήριξε πως “η διαχείριση του εκλογικού αποτελέσματος θα μπορούσε να γίνει αλλιώς”. Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής απάντησε σε υψηλούς τόνους πως το αποτέλεσμα είναι επιτυχημένο, ενώ μίλησε για και “στημένα γκάλοπ” και μιντιακά συγκροτήματα που είχαν στόχο να δημιουργήσουν πρόβλημα στο χώρο.

Το κλίμα, πάντως, είναι ιδιαίτερα τεταμένο στη Χαριλάου Τρικούπη, σε βαθμό που πολλοί να εκτιμούν πως το συγκρουσιακό κλίμα και θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα και θα ενταθεί παρά την αντεπίθεση της Φώφης Γεννηματά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα