Στη Λάρισα φέτος η εκδήλωση της Χαριλάου Τρικούπη για την 3η του Σεπτέμβρη

Ανδρέας Παπανδρέου, δεκαετία 1980: Προεκλογική ομιλία
Ανδρέας Παπανδρέου, δεκαετία 1980: Προεκλογική ομιλία ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΑΡΡΗΚΩΣΤΑΣ/ΑΡΧΕΙΟ ΕΡΤ

Στόχος να αναδειχθεί η προσφορά του ΠΑΣΟΚ στον αγροτικό κόσμο. Εκδήλωση και στις 9 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, στο περιθώριο της επίσκεψης της Φώφης Γεννηματά στη ΔΕΘ για την κλιματική αλλαγή.

Πρωτοτυπεί φέτος η Χαριλάου Τρικούπη με την καθιερωμένη εκδήλωση για την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, στις 3 Σεπτεμβρίου, από τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Με δεδομένο ότι φέτος έγιναν εκδηλώσεις για τα εκατό χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου, η εορταστική εκδήλωση για τα 45 χρόνια από την ίδρυση  του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιηθεί στον θεσσαλικό κάμπο και, πιθανότατα, στη Λάρισα.

Στόχος της ηγεσίας είναι να αναδειχθεί η πολυετής προσφορά του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου στον αγροτικό κόσμο, με το ΚΙΝΑΛ μάλιστα να έχει ένα επιπλέον λόγο για αυτό, καθώς στην ύπαιθρο κράτησε περισσότερες δυνάμεις απ’ ότι στα αστικά κέντρα.

Θεματική εκδήλωση, ωστόσο, προγραμματίζει και το Κίνημα Αλλαγής, επιχειρώντας να εκφράσει προοπτικά νέα κινήματα.

Συγκεκριμένα, για τις 9 Σεπτεμβρίου που -αμέσως μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη- η Φώφη Γεννηματά θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη, στο περιθώριο της παρέμβασής της στο Βελλίδειο, θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση με θέμα την κλιματική αλλαγή.

Ήδη, οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις, προετοιμάζονται πυρετωδώς, παρά το κλίμα σκεπτικισμού που κυριαρχεί στο παρασκήνιο και το οποίο η Φώφη Γεννηματά και οι συνεργάτες της επιδιώκουν να ανατρέψουν-πλην, όμως, χωρίς επιτυχία, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ, Παπανδρέου, Κίνημα Αλλαγής
SHARE:

24Media Network