24 MEDIA CREATIVE TEAM

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: “ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑΤΕ ΑΝ ΚΑΘΑΡΙΖΑΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΦΤΥΑΡΙ;”

Καινοτόμες προτάσεις από δήμαρχο της Αττικής που δεν χαϊδεύει τα αυτιά των ψηφοφόρων του, που δεν φοβάται να σπάσει μερικά αυγά.

Ήμασταν προετοιμασμένοι για όλα εκτός από το χιόνι. Είχαμε προετοιμαστεί για λιακάδα, για μέτρια λιακάδα, για φοβερή λιακάδα, για συννεφιά, για ψιλή βροχούλα, για ήλιο με δόντια, για τα πάντα.

Χιόνι, όχι, δεν το περιμέναμε και μάλιστα να πέσει τόσο πολύ πράμα. Πού να το ξέραμε; Έχουμε και δουλειές, δεν μπορούμε να καθόμαστε μπροστά από μια τηλεόραση και να περιμένουμε πότε θα βγει η Χριστίνα Σούζη. Δεν μας ψήφισε γι’ αυτό ο κόσμος.

Όταν όμως κάνει συννεφιά και όλα λειτουργούν ρολόι, δεν ακούμε κανένα μπράβο. Όταν πέφτει αυτό το ψιλόβροχο το εκνευριστικό, το τσούκου τσούκου, και δεν κλείνει κανένας δρόμος, εκεί είμαστε καλοί, ε; Κτήνη.

Και τι είχατε να πάρετε ένα φτυάρι και να κάνετε λίγο έτσι την είσοδο; Σπίτι σας δεν είναι; Μήπως πρέπει να στείλω άνθρωπο να σας κάνει και το σίδερο;

Στην γκρίνια βλέπω είστε πρώτοι. Να κάνετε καμιά δουλειά δεν ξέρετε.

Αργήσαμε να καθαρίσουμε τα πεζοδρόμια, ΟΚ, το δέχομαι. Είναι τόσο δύσκολο δηλαδή για δυο τρεις μέρες να παρκάρετε αλλού το μηχανάκι; Τι θα πάθετε;

Και δεν γίνεται απ’ τη μία να κλαίγεστε ότι ακρίβυνε το ρεύμα και όταν αυτό να κόβεται για μια μέρα, πάλι να κλαίγεστε. Δηλαδή και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο; Πώς θα γίνει;

Άσε που ο δήμος δεν έχει καμία σχέση με το ρεύμα, αυτά είναι της ΔΕΗ.

Εγώ προσωπικά ούτε λάμπα δεν ξέρω να αλλάξω και τα στερεότυπα ότι ο άντρας πρέπει να ξέρει δουλειές του σπιτιού, αυτά αλλού, όχι σε μένα.

Έχει προχωρήσει η κοινωνία, αν θέλετε να μείνουμε στον Μεσαίωνα να μας το πείτε. Αλλά κι εκεί πάλι κάτι θα βρίσκατε να μη σας αρέσει… που καίγανε τις μάγισσες ξέρω γω. Μίρλα συνέχεια.

Λοιπόν, λίγη υπομονή ακόμα και όπου να ‘ναι θα λιώσει. Έχει μείνει λίγο στις άκρες, αυτό το βρώμικο το μαύρο, που και να μη λιώσει, πάνε τα παιδάκια και το τρώνε. Όπως και να ‘χει θα φύγει. Win win situation.

Το κείμενο είναι προϊόν μυθοπλασίας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα