Λευκωσία, ένας προορισμός με ιστορία 1.000 ετών

Λευκωσία, ένας προορισμός με ιστορία 1.000 ετών

Ήπια οµορφιά, ζωντάνια που δεν γίνεται βουή, ιστορία που δεν προσπαθεί να επιβληθεί στον επισκέπτη και ενδιαφέρον που δεν εξαντλείται στις εικόνες.

Η Λευκωσία είναι από εκείνες τις πόλεις που δεν µαγνητίζουν μόνο µε την οµορφιά τους… γιατί σε κερδίζουν µε τον χαρακτήρα τους!

Η παλιά πόλη της, με τα πολλά µικρά στενά, σου δημιουργεί µια ξεχωριστή απλότητα και µια αίσθηση εξερεύνησης, καθώς µπορείτε να ανακαλύψετε καφετέριες, ταβέρνες και µαγαζιά που είναι πραγµατικά µικροί θησαυροί.

Κοσμοπολίτικη, λαμπερή και πολυσύχναστη, η πρωτεύουσα του νησιού αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό μιας αρχαίας οχυρωμένης πόλης και μιας σύγχρονης μητρόπολης που κινείται σε γοργούς ρυθμούς και η οποία είναι το επίκεντρο των επιχειρήσεων και της εμπορικής δραστηριότητας του νησιού.

Δεν υπάρχουν όρια στις επιλογές που προσφέρει η Λευκωσία, συνδυάζοντας το σύγχρονο στοιχείο με την παράδοση. Η αγορά της συνδυάζει καταστήματα στο κέντρο της πόλης, μεγάλα εμπορικά κέντρα, γραφικά καταστήματα σε παραδοσιακές συνοικίες και στενά δρομάκια. Όσο για τη νυχτερινή ζωή… αυτή είναι ένα μείγμα των δημοφιλών τάσεων αλλά και πιο αποκλειστικών επιλογών, με μοντέρνα μπαράκια να φωλιάζουν μέσα σε παλιά ιστορικά μνημεία.

Μια πληθώρα από ενδιαφέροντα μουσεία και γκαλερί αναμειγνύονται με χώρους διασκέδασης και ψυχαγωγίας…για όλα τα γούστα! Κι οι γαστρονομικές επιλογές είναι εξίσου διαφορετικές και ανάμεικτες όσο και ο γενικότερος χαρακτήρας της πόλης.

Για να ζήσεις την ομορφιά και τον μοναδικό “χαρακτήρα” της Λευκωσίας, πρέπει να μείνεις στην καρδιά της πόλης και το ιδανικότερο σημείο ώστε να έχεις πρόσβαση παντού…περπατώντας, είναι το διάσημο κτήριο Σαντεκλέρ στο κέντρο της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στον 3ο όροφο του κτηρίου όπου βρίσκεται το The Central Suites Λευκωσίας.

Τρεις υπέροχες boutiqe suites, ιδανικές για τη διαμονή σας είτε πρόκειται για ολιγοήμερη απόδραση είτε για επαγγελματική διαμονή.

Η αισθητική τους θα σας κάνει αναμφίβολα να νοιώσετε σαν…στο σπίτι σας…Καλό σας ταξίδι και καλη διαμονή!!!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα