Apple TV+: Ανακοινώθηκε η νέα συνδρομητική πλατφόρμα streaming

Apple TV+: Ανακοινώθηκε η νέα συνδρομητική πλατφόρμα streaming
Στιγμιότυπο από την παρουσίαση του "Netflix" της Apple AP

Η εταιρεία παρουσίασε τα Apple TV Channels και ουσιαστικά οι χρήστες θα μπορούν να πληρώνουν τις συνδρομές τους στα HBO, Showtime, Starz, CBS All Access κλπ. απευθείας από την εφαρμογή και να τα παρακολουθούν σε αυτή.

Οι φήμες των προηγούμενων μηνών επιβεβαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, με την Apple να κυρήσσει τον “πόλεμο” στα Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ κλπ. με τη δική της υπηρεσία streaming: το Apple TV+!

Όπως αναφέρει το techgear.gr, η εταιρεία επιστράτευσε επί σκηνής πληθώρα διασημοτήτων από τον χώρο του θεάματος για να ενισχύσουν την παρουσίαση, με τους Steven Spielberg, Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, Steve Carrell και Jason Momoa να ξεσηκώνουν το πλήθος ανακοινώνοντας εκπομπές, τηλεοπτικές ταινίες και σειρές που θα δούμε στην πλατφόρμα της Apple. Η Apple είναι διατεθειμένη, άλλωστε, να ξοδέψει περισσότερα από $2 δισ. αυτή τη χρονιά για original περιεχόμενο (λεφτά υπάρχουν…).

Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για το Apple TV+, όπως χρεώσεις και αποκλειστικότητες, θα χρειαστεί να περιμένουνλίγο καιρό ακόμα και συγκεκριμένα μέχρι το φθινόπωρο, όταν και θα γίνει το λανσάρισμα της υπηρεσίας.

Για την ώρα, η Apple επικεντρώνεται στο να μετατρέψει την εφαρμογή Apple TV σε κόμβο για τις διάφορες συνδρομές που διατηρούν οι χρήστες. Η εταιρεία παρουσίασε τα Apple TV Channels και ουσιαστικά οι χρήστες θα μπορούν να πληρώνουν τις συνδρομές τους στα HBO, Showtime, Starz, CBS All Access κλπ. απευθείας από την εφαρμογή και να τα παρακολουθούν φυσικά από εκεί. Το περιβάλλον χρήσης έχει επανασχεδιαστεί για ευκολότερη διαχείριση και καλύτερες προτάσεις για προγράμματα που δεν έχετε δει.

Να σημειωθεί ότι η νέα εφαρμογή Apple TV θα είναι διαθέσιμη πολύ σύντομα και για Mac, ενώ ανακοίνωσε εφαρμογές iTunes Movies και Apple TV για τις τηλεοράσεις των Samsung, LG, Sony, Vizio κ.ά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα