Δείτε live την παρουσίαση των νέων iPhone της Apple

Δείτε live την παρουσίαση των νέων iPhone της Apple

Αναφορικά με τα smartphones, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο μοντέλα θα είναι εξοπλισμένα με οθόνες OLED, το ένα στο ίδιο μέγεθος με το iPhone X (5,8 ίντσες) ενώ το άλλο στις 6,5 ίντσες, το μεγαλύτερο έως τώρα της εταιρείας.

Η Apple παρουσιάζει ζωντανά από το αμφιθέατρο Steve Jobs το νέο iPhone X Plus ή iPhone X Max (αναμένεται η επίσημη ονομασία).

Το νέο iPhone θα έχει οθόνη μήκους 16,5 εκ. Αναμένεται επίσης μια δεύτερη συσκευή με μικρότερη οθόνη που θα θυμίζει το iPhone X αλλά θα φέρει βελτιωμένο επεξεργαστή.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα στο διαδίκτυο, το iPhone Xs, ο διάδοχος του iPhone X, πρόκειται να κυκλοφορήσει με βελτιωμένη ποιότητα κατασκευής και OLED οθόνη.

Παράλληλα, η σειρά Plus αναμένεται να δώσει τη θέση της στο γιγαντιαίο iPhone Xs Max με οθόνη OLED 6,5 ιντσών, τη μεγαλύτερη που έχει φορέσει ποτέ smartphone της Apple, ενώ το iPhone 8 θα δώσει τη θέση του στο Xr, μία συσκευή με LCD οθόνη 6,1 ιντσών και σχεδιασμό εμπνευσμένο από το iPhone X.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα iPhone Xs και Xs Max θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένες χρωματικά επιλογές και συγκεκριμένα σε μαύρο, ασημί και χρυσό, με χωρητικότητα μνήμης 64gb, 256gb και 512 gb.

Στην περίπτωση του Xr ο αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει από μία μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων, μεταξύ των οποίων το κόκκινο, το κίτρινο, το μπλε και το κοραλί. Οι διαθέσιμες επιλογές μνήμης είναι τα 64 gb, ενώ με ένα επιπλέον αντίτιμο διατίθεται σε 128 gb και 256 gb.

Ο Τιμ Κουκ αναμένεται ακόμη να παρουσιάσει ένα ανανεωμένο Apple Watch καθώς και νέα iPad.

Το Apple Watch με βιομετρικά στοιχεία:

Χαρακτηριστικά των νέων συσκευών

– Νέες οθόνες OLED για τα Xs και Xs Max με σύστημα αναγνώρισης προσώπου.

– Edge to Edge οθόνες σε όλα τα νέα μοντέλα της Apple.

– Νέος επεξεργαστής A12/ 7nm, κατασκευασμένος αποκλειστικά για το iPhone που βελτιώνει την ταχύτητα και την αυτονομία της συσκευής.

Η παρουσίαση προβάλλεται από το site της Apple, αλλά και από το twitter account της Apple.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα