Desktop, laptop ή tablet; Αποκτήστε το με το voucher των 200€

Desktop, laptop ή tablet; Αποκτήστε το με το voucher των 200€

Μια σημαντική ανάσα προσφέρει σε περισσότερα από 325.000 νοικοκυριά της χώρας μας, το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα».

Από τη Δευτέρα 12 Απριλίου, οι πρώτοι από τους συνολικά 560.000 δικαιούχους του voucher, έχουν ξεχυθεί σε ένα κυνήγι θησαυρού για το πιο ποιοτικό, δυνατό και οικονομικό τεχνολογικό εργαλείο. Το «μεγάλο βραβείο» όμως βρίσκεται σταθερά σε έναν και μόνο προορισμό: το ΠΛΑΙΣΙΟ.

Η ΠΛΑΙΣΙΟ Computers προάγει, χρόνια τώρα, την εκπαίδευση των νέων, έχοντας μάλιστα αναπτύξει μια σειρά ενεργειών κοινωνικής εταιρικής ευθύνης που το αποδεικνύει. Μετά από τη δωρεά tablet σε 87 σχολεία ακριτικών και δύσκολα προσβάσιμων περιοχών στην Ελλάδα, τη δημιουργία της πρώτης STEM Library σε σχολείο της Αττικής και τη δωρεά δεκάδων χιλιάδων σχολικών τσαντών σε δημοτικά και νηπιαγωγεία ολόκληρης της χώρας, σε ετήσια βάση, από το 2016, η ΠΛΑΙΣΙΟ Computers προχωρά σε μία ακόμα ενέργεια που στηρίζει την εκπαίδευση, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα».

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο τη διευκόλυνση της πρόσβασης των παιδιών σε ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό και την περαιτέρω ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων τους. Πώς θα το καταφέρει; Προσφέροντας σε 560.000 μαθητές και φοιτητές ηλικίας 4 – 24 ετών, από ένα voucher ύψους 200€, το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί για την απόκτηση desktop, laptop ή tablet.

Αδιαμφισβήτητα, ο κορυφαίος προορισμός για να εξαργυρώσει κανείς το voucher είναι το ΠΛΑΙΣΙΟ, αφού είναι όνομα συνώνυμο με την τεχνολογία αιχμής. Η αγαπημένη εταιρεία των techies διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων στα κορυφαία brands τεχνολογίας αλλά και εξουσιοδοτημένο service σε HP, Asus και Turbo-X, προσφέροντας ασφάλεια σε όσους την επιλέξουν για τις αγορές τους. Επιπλέον, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την αγορά, θα έχουν στη διάθεσή τους έναν εξειδικευμένο συνεργάτη για να τους λύσει όλες τις απορίες και να εξυπηρετηθούν άμεσα. Μάλιστα, για εκείνους που επιλέξουν ένα από τα φυσικά καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ για την εξαργύρωση του voucher τους, υπάρχει ένα ειδικά διαμορφωμένο σημείο εκτός του καταστήματος για την ταχύτερη εξυπηρέτησή τους.

Όσοι επιλέξουν online ή τηλεφωνική παραγγελία, μπορούν να απολαύσουν άμεση παράδοση σε 24 ώρες, χάρη στις υποδομές του ΠΛΑΙΣΙΟ σε e-commerce και logistics. Είναι, δε, η μόνη εταιρεία που αποδεδειγμένα το κάνει πραγματικότητα! Δευτέρα κάνεις την παραγγελία σου και Τρίτη απολαμβάνεις, κιόλας, τον νέο σου H/Y ή tablet.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να δεις εδώ εάν είσαι ένας από τους δικαιούχους του προγράμματος κι έπειτα να κάνεις την παραγγελία σου εδώ ή να καλέσεις στο 2102895000, όπου εξειδικευμένοι συνεργάτες θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα. Διαφορετικά, επισκέψου ένα από τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ και κάνε εκεί την αγορά σου.

Το πρόγραμμα υλοποιείται υπό την αιγίδα των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων, Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Ψηφιακής Διακυβέρνησης & την Κοινωνία της Πληροφορίας.

Επωφελήσου σήμερα από την «Ψηφιακή Μέριμνα» και άλλαξε την εμπειρία σου στην τηλεκπαίδευση, ολοκληρωτικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα