Επανέρχονται Facebook, Instagram και Whatsapp

Επανέρχονται Facebook, Instagram και Whatsapp
shutterstock

Ξανά σε λειτουργία οι πλατφόρμες Facebook, Instagram και Whatsapp. Τα προβλήματα αποκαθίστανται σταδιακά .

Λίγο πριν τη 1 το πρωί της Τρίτης ξεκίνησαν να επανέρχονται σε λειτουργία τα social media και οι πλατφόρμες επικοινωνίας των facebook, Instagram και Whatsapp.

Η λειτουργία τους, η οποία είχε διακοπεί για σχεδόν 7 ώρες, αποκαθίσταται σταδιακά, μετά από μία από τις μεγαλύτερες τεχνικές βλάβες στην ιστορία της εταιρείας. Οι πλατφόρμες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα στη λειτουργία τους.

Τα προβλήματα, σύμφωνα με τον Independent, επηρέασαν επίσης τις εσωτερικές υπηρεσίες του Facebook, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντιμετωπίσει το “black out”.

Από το απόγευμα της Δευτέρας Instagram, Facebook και Whatsapp είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας, σε όλο τον πλανήτη, με τους χρήστες να στρέφονται για την επικοινωνία τους στο Twitter, το οποίο μάλιστα χρησιμοποίησαν και οι Facebook και Whatsapp για να ενημερώσουν σχετικά με τις βλάβες τους.

Η βλάβη στο Facebook είχε σημαντική επίπτωση και στη μετοχή του, η οποία έπεσε λίγο κάτω από τις πέντε μονάδες (4,89%) στο κλείσιμο του χρηματιστηρίου της wall street.

To παγκόσμιο black out έρχεται μία μέρα μετά τις αποκαλύψεις πρώην εργαζόμενης στην εταιρεία, προκαλώντας σενάρια στο twitter γύρω από το timing μέσα στο οποίο συνέβη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα