Εκτός λειτουργίας facebook, Instagram και Whatsapp

Εκτός λειτουργίας facebook, Instagram και Whatsapp

Εκτός λειτουργίας τέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας Instagram, facebook καθώς και οι εφαρμογές μηνυμάτων whatsapp και messenger. Τα μηνύματα που εμφανίζουν τα δημοφιλή social media

Εκτός λειτουργίας βρίσκονται αυτή την ώρα facebook, Instagram και whatsapp. Τα δύο δημοφιλή Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αργούν να φορτώσουν και τελικά εμφανίζουν μηνύματα σφάλματος.

Στο facebook εμφανίζεται το μήνυμα “this page isn’t available at the moment”, ενώ το Instagram αναφέρει 5χχ Sever Error.

Στην εφαρμογή μηνυμάτων whatsapp, τα μηνύματα δεν στέλνονται, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στο messenger.

Υπενθυμίζεται ότι και οι τέσσερις πλατφόρμες ανήκουν στην εταιρεία του facebook.

Στην εφαρμογή downdetector φαίνεται μία κατακόρυφη αύξηση των αναφορών για αυτές τις πλατφόρμες το απόγευμα της Δευτέρας. Μέχρι στιγμής άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι του blackout, ενώ υπάρχουν αναφορές για μη άνοιγμα των εφαρμογών από όλο τον κόσμο.

Τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί πολύ τα black out στα social media της Facebook. Σε διάλογο του Μαρκ Ζουκερμπεγκ που είχε δώσει στην δημοσιότητα το verge, το 2019, ο ιδρυτής του facebook ανέφερε πως τα προβλήματα οφείλονται σε τεστ που πραγματοποιεί η εταιρεία στην πλατφόρμα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα