Facebook: Το dark mode της mobile εφαρμογής στη χώρα μας είναι γεγονός!

Facebook: Το dark mode της mobile εφαρμογής στη χώρα μας είναι γεγονός!
Το logo της Facebook shutterstock

Το dark mode της εφαρμογής του Facebook έχει αρχίσει να υπάρχει σαν επιλογή σε πολλούς χρήστες στη χώρα μας. Πώς να το ενεργοποιήσετε.

Από τα τέλη Οκτωβρίου περιμέναμε να δούμε το dark mode της mobile εφαρμογής του Facebook στις συσκευές μας και τελικά σήμερα το πρωί έφτασε και στα μέρη μας. Ενδεχομένως αρκετοί χρήστες να έχουν ήδη παρατηρήσει την επιλογή στις ρυθμίσεις τόσο του Facebook, όσο και του Instagram.

Η ενεργοποίηση του dark mode στη mobile εφαρμογή του Facebook, σύμφωνα με το Techgear.gr, μπορεί να γίνει είτε χειροκίνητα μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας (θα παρατηρήσετε την επιλογή Dark Mode), είτε θα το δείτε να ενεργοποιείται αυτόματα σε περίπτωση που έχετε ρυθμισμένο το καθολικό dark mode από τις γενικές ρυθμίσεις του smartphone που χρησιμοποιείτε. Μέσα από την εφαρμογή Facebook μπορείτε να επιλέξετε το dark mode να ακολουθεί τη γενική ρύθμιση της συσκευής ή να το απενεργοποιήσετε σε περίπτωση που δεν σας αρέσει.

Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για το Instagram. Είτε θα ενεργοποιηθεί αυτόματα αν έχετε καθολικό dark mode στο smartphone σας, είτε θα το ενεργοποίησετε μόνοι σας από το μενού των ρυθμίσεων του λογαριασμού σας μεταβαίνοντας στην ενότητα “Theme”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα