FarmVille: Τέλος εποχής για το δημοφιλές παιχνίδι του Facebook

FarmVille: Τέλος εποχής για το δημοφιλές παιχνίδι του Facebook
Farmville

H Zynga θα κυκλοφορήσει σύντομα μια καινούρια έκδοση με τίτλο FarmVille 3, η οποία θα είναι διαθέσιμη ως mobile εφαρμογή για συσκευές Android και iOS.

Ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια στην ιστορία της Zynga και του Facebook ετοιμάζεται να ρίξει οριστικά αυλαία, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε πως στις 31 Δεκεμβρίου 2020 θα αποχαιρετήσουμε οριστικά το FarmVille.

Το “αγροτικό” simulation είχε εμφανιστεί στο κοινωνικό δίκτυο το 2009 και κατάφερε να δημιουργήσει μια κοινότητα εκατομμυρίων παικτών που το μετέτρεψαν για αρκετά χρόνια στο πιο πολυπαιγμένο παιχνίδι του Facebook. Ο λόγος της απόσυρσης δεν είναι άλλος από το Adobe Flash, το οποίο έχει “πεθάνει” επίσημα εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά η Facebook θα σταματήσει την υποστήριξη του στο τέλος της φετινής χρονιάς, σύμφωνα με το Techgear.gr.

Μετά από 11 εκπληκτικά χρόνια, ανακοινώνουμε επίσημα το κλείσιμο του original FarmVille από το Facebook. Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η Adobe θα σταματήσει να διανέμει και να αναβαθμίζει το Flash Player σε όλους τους web browsers και η Facebook θα σταματήσει την υποστήριξη των Flash games από την πλατφόρμα της στις 31 Δεκεμβρίου 2020. Το FarmVille επηρεάζεται άμεσα από αυτήν την εξέλιξη και γι’ αυτό κλείνει.

Να σημειωθεί ότι η Zynga θα κυκλοφορήσει σύντομα μια ολοκαίνουργια έκδοση με τίτλο FarmVille 3, η οποία θα είναι διαθέσιμη ως mobile εφαρμογή για συσκευές Android και iOS.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα