FIFA 23: Επική γκάφα από την EA – Πουλούσαν τη νέα έκδοση του παιχνιδιού για… 6 cents

FIFA 23: Επική γκάφα από την EA – Πουλούσαν τη νέα έκδοση του παιχνιδιού για… 6 cents
Ultimate Edition του FIFA 23 ap

Σε κατάστημα της Ινδίας η EA είχε βγάλει για λίγα λεπτά pre-order την Ultimate Edition του FIFA 23, η οποία κοστίζει €89.99, για μόλις 6 cents!

Η Electronic Arts (EA) παραδέχτηκε ότι έβαλε ένα απίστευτο «αυτογκόλ», αφού κατά λάθος τιμολόγησε το FIFA 23 Ultimate Edition στο κατάστημα Epic Games της Ινδίας με 0,06 δολάρια.

Οι αγοραστές έσπευσαν να παραγγείλουν το παιχνίδι τον περασμένο μήνα αφού ένα σφάλμα δεκαδικού ψηφίου οδήγησε σε έκπτωση της τιμής κατά 99,98%.

Στην Ινδία η νέα έκδοση του ποδοσφαιρικού παιχνιδιού κοστίζει κανονικά 60 δολάρια.

Η είδηση ότι το παιχνίδι πωλείται σε αυτή την τιμή έκανε γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου με πολλούς να “τρέχουν” για να το αγοράσουν.

Το σφάλμα επιλύθηκε γρήγορα με τους αγοραστές να ανησυχούν ότι ίσως οι παραγγελίες τους με αυτή την τιμή θα ακυρωθούν. Όπως μεταδίδει το BBC, η EA Sports και η Epic Games έστειλαν email στους αγοραστές για να τους ενημερώσουν ότι οι εν λόγω πωλήσεις θα τηρηθούν στο ακέραιο καθώς το λάθος «ήταν δικό τους».

Να σημειωθεί ότι τα Fifa Ultimate Editions είναι συνήθως πιο ακριβά από τις τυπικές εκδόσεις του παιχνιδιού, καθώς προσφέρουν προσθετές δυνατότητες στον χρήστη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version