GTA 6: Στον “αέρα” το trailer με γυναίκα πρωταγωνίστρια για πρώτη φορά – Πότε θα κυκλοφορήσει

Διαβάζεται σε 3'
GTA 6: Στον “αέρα” το trailer με γυναίκα πρωταγωνίστρια για πρώτη φορά – Πότε θα κυκλοφορήσει
Business Wire for Take2Games

Νωρίτερα από το προγραμματισμένο κυκλοφόρησε το trailer του GTA 6 βάζοντας τέλος στην αναμονή των φανς που, όμως, θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα για να το παίξουν.

Ξημερώματα Τρίτης, νωρίτερα δηλαδή από το προγραμματισμένο λόγω μίας… διαρροής κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του Grand Theft Auto 6 από τη Rockstar Games, βάζοντας για τα καλά τους φανς του επιτυχημένου video game σε ρυθμούς… Vice City, όπου και τους μεταφέρει για να δώσει μία γεύση από όσα θα μπορούν να ζήσουν μέσα από τις κονσόλες τους προσεχώς.

Περισσότερα από 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Grand Theft Auto V, το πολυαναμενόμενο trailer κυκλοφόρησε, αφού αρχικά διέρρευσε στο διαδίκτυο. Βέβαια, η αναμονή δεν τελειώνει εδώ, αφού οι απανταχού gamers θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα για να παίξουν το έκτο παιχνίδι της σειράς, μιας και όλα δείχνουν ότι το αυτό θα κυκλοφορήσει το 2025.

Να σημειωθεί πως η σειρά Grand Theft Auto, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1997, είναι από τα πιο δημοφιλή franchise βιντεοπαιχνιδιών όλων των εποχών.

Πλέον, το GTA6 θα είναι η συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας GTA V του 2013, που έγινε το δεύτερο βιντεοπαιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών, μετά το Minecraft.

Για να μιλήσουμε με αριθμούς, αρκεί να αναφέρουμε πως, έκτοτε, έχει πουλήσει περισσότερα από 190 εκατομμύρια αντίτυπα και έχει αποφέρει έσοδα άνω των 7,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι σήμερα στην εταιρεία. Με 300 εκατομμύρια αντίτυπα, το Minecraft είναι το μόνο παιχνίδι που έχει πουλήσει περισσότερα αντίγραφα από το GTA5.

Η Rockstar, λοιπόν, έδωσε μία πρώτη γεύση 15 ώρες νωρίτερα. Είναι προφανές ότι η διαρροή την ενόχλησε, με την ανακοίνωση του trailer να γίνεται σε πιο ήπιους τόνους, χωρίς όμως αυτό να χαλάσει το… πανηγυρικό κλίμα.

Πάρτε μία γεύση και από το Youtube, το οποίο έχει ήδη κατακλυστεί από τους φανς του GTA: 

Μέσα σε λίγες μόλις ώρες, το trailer είχε σχεδόν 50 εκατομμύρια προβολές και πάνω από 6 εκατομμύρια likes. Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος της Rockstar, Sam Houser είχε πει ότι η κυκλοφορία του έγινε σκόπιμα τον Δεκέμβριο ώστε να συμπίπτει με την 25η επέτειό του.

Να σημειωθεί επίσης, ότι η Rockstar έχει ανακοινώσει συμφωνία και με το Netflix προσφέροντας πολλά από τα παιχνίδια της στους συνδρομητές του σε κινητές συσκευές. Αυτό θα ξεκινήσει από τις τις 14 Δεκεμβρίου.

Lucia, η πρωταγωνίστρια που γράφει ιστορία

Για πρώτη φορά στην ιστορία του GTA θα υπάρξει γυναίκα πρωταγωνίστρια. Ο λόγος για τη Lucia, την πρώτη γυναίκα του franchis που θα κάνει… άνω κάτω τη Vice City, αποτελώντας τον κεντρικό χαρακτήρα του game μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Jason. Οι δυο τους έχουν μια πολύ σχέση αγάπης και εγκλήματος μεταξύ Bonnie και Clyde.

Το ζευγάρι εμφανίζεται στο τέλος του trailer αγκαλιά λίγο πριν εισβάλουν σε κατάστημα για ένοπλη ληστεία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα