H instax Pal κάνει μεγάλη κάθε ευτυχισμένη στιγμή σας

Διαβάζεται σε 5'
H instax Pal κάνει μεγάλη κάθε ευτυχισμένη στιγμή σας
UNSPLASH

H ευτυχία δεν είναι συναίσθημα. Είναι το χαμόγελο που σχηματίζεται στα χείλη σου, μπροστά στον άνθρωπο που αγαπάς, το αίσθημα πληρότητας όταν ‘κρύβεσαι’ στην αγκαλιά του (ή εκείνος στη δική σου) και η αίσθηση ότι η ζωή είναι ωραία, έπειτα από 1 μέρα που δεν πέρασε ανεκμετάλλευτη.

Είναι όσες έχουν έστω μια στιγμή που καταγράφεται για πάντα στο ‘τερματικό’ του εγκεφάλου μας. Δεν χρειάζεται να είναι μεγάλες. Αρκεί που γεμίζουν το ‘ρεζερβουάρ’ μας ώστε να μπορούμε να συνεχίζουμε την πορεία μας προς τα ‘θέλω’ και τα όνειρα μας.

Φαντάζεσαι τι ωραία που θα ήταν να μπορείς να αποτυπώνεις και χειροπιαστά όλες αυτές τις στιγμές; Υπό την όποια συνθήκη; Ακόμα και σε μέρη που δεν επιτρέπεται η χρήση smartphones;

H Fujifilm εμπνεύστηκε και δημιούργησε μια φωτογραφική μηχανή που σίγουρα θα θέλεις να αποκτήσεις, για περισσότερους από έναν λόγους και δη εν όψει της 14ης Φεβρουαρίου. Όλο και κάτι θα έχεις κανονίσει. Είτε είσαι fan της ημέρας, είτε hater.

Είπαμε. Η ευτυχία είναι στιγμές.

Θα χάσεις την ευκαιρία για άλλη μια εμπειρία;

Αυτήν τη φορά πάρε μαζί σου την instax Pal. Η νέα ψηφιακή μηχανή της Fujifilm χωρά στην παλάμη σου και προσφέρεται σε 5 διαφορετικές επιλογές χρωμάτων. Ταιριάζει έτσι, με όλους και με όλα, ενώ μπορείς να την έχεις πάντα και παντού μαζί σου.

UNSPLASH

Η συσκευασία περιλαμβάνει το νέο σου φίλο, ένα λουρί για να μπορείς να διακοσμήσεις με αυτόν την τσάντα σου και μια θήκη σιλικόνης που τον προστατεύει.

Υπάρχει και ένας κρίκος που τοποθετείται στην κορυφή της instax Pal και έχει πολλαπλές χρήσεις: μπορεί να γίνει το σκόπευτρο σου ή η βάση για μια καλύτερη γωνία λήψης.

Στο επάνω μέρος της μικροσκοπικής, αλλά θαυματουργής σε επιδόσεις κάμερας υπάρχει το κουμπί λειτουργίας. Το led φως σε ενημερώνει πως όλα είναι έτοιμα για την στιγμή σου. Γίνεται και η σύνδεση με το smartphone σου.

Fujifilm

Στο πίσω μέρος της μικροσκοπικής, αλλά θαυματουργής κάμερας υπάρχει το κουμπί για τις λήψεις. Το πατάς μια φορά αν θες μια λήψη. Το πατάς παρατεταμένα εάν χρειάζεσαι έως και 7 διαδοχικές λήψεις.

Εσύ αποφασίζεις και η instax Pal εκτελεί με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

Fujifilm

Παρεμπιπτόντως, εσύ αποφασίζεις και για τον ήχο του κλείστρου, μεταξύ των 5 σετ με διαφορετικά -διασκεδαστικά- ‘clicks’. Μπορεί να είναι κάποιος ήχος ή κάποια φράση. Επιλέγεις ό,τι σε εκφράζει καλύτερα.

Το κλείστρο μπορείς να το χειριστείς και από το smartphone σου, προκειμένου να επιτύχεις την τέλεια λήψη, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για εκείνη τη selfie που θα σου θυμίζει για πάντα μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σου.

Fujifilm

Ναι, στις επιλογές είναι και η απομακρυσμένη λήψη, όπως και 18 φίλτρα που μπορείς να εφαρμόσεις, πριν ή μετά τη λήψη της εικόνας. Θες να γίνεις amine; Μπορείς! Θες να προσθέσεις stickers; Να γράψεις κάτι; Έχεις τη δυνατότητα να τα κάνεις όλα αυτά, μαζί με την instax Pal.

Εν τω μεταξύ, ο ευρυγώνιος φακός της instax Pal επιτρέπει το εξαιρετικό αποτέλεσμα και στις λήψεις που δεν είστε μόνο εσείς και το αγαπημένο σας άτομο, αλλά μια μεγάλη παρέα.

Η digital έκδοση της ευτυχίας σου μεταφέρεται από την κάμερα τη μεταφέρεις στην εφαρμογή instax Pal Smartphone μέσω Bluetooth. Αν έχεις όρεξη, έχεις τη δυνατότητα και να εκτυπώσεις το στιγμιότυπο, μέσω εκτυπωτή Smartphone της σειράς instax Link ή μια κάμερα instax mini LiPlay ή instax mini Evo Hybrid Instant.

Η κάμερα ‘χωράει’ 50 λήψεις, ωστόσο μπορείς να αυξήσεις τον όγκο με τη χρήση κάρτας microSD.

Για όλους αυτούς τους λόγους, η instax Pal επελέγη ως μια από τις καλύτερες εφευρέσεις του 2023, από το περιοδικό TIME, στην κατηγορία «Ειδική Μνεία» που εστιάζει σε αναπτυσσόμενους τομείς όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η πράσινη ενέργεια και η βιωσιμότητα.

UNSPLASH

Συμπερασματικά, σε αυτόν τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου μπορείς να γιορτάσεις όπως θες, με όσους θες, όπου θες και να έχεις τη βεβαιότητα πως όλες οι στιγμές που θες να θυμάσαι, θα καταγραφούν στη μνήμη σου, αλλά και στο μικροσκοπικό μεν, αλλά τόσο ‘δυνατό’ νέο σου φίλο: την instax Pal.

Fujifilm

Instagram: @fujifilmhellas

Facebook: @Fujifilm.gr

Youtube: Fujifilm Hellas

Website: www.fujifilm.gr

Tiktok: @fujifilm_hellas

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα