H Samsung διπλώνει τις οθόνες σαν χαρτί

H Samsung διπλώνει τις οθόνες σαν χαρτί
H Samsung προχώρησε στη διπλή αναδίπλωση των οθονών των smartphones. Samsung

Μετά το δίπλωμα των οθονών των smart phones, η Samsung δοκιμάζει τη διπλή αναδίπλωση που κάνει το tablet να χωράει σε όλες τις τσέπες. Τι περιλαμβάνει η νέα γενιά των laptops.

Η Samsung είναι ο τεχνολογικός κολοσσός που ‘δίπλωσε’ τις οθόνες των smart phones, με τα Galaxy Z Fold και Galaxy Z Flip. Ενώ ο ανταγωνισμός βρίσκεται στο στάδιο έρευνας και δοκιμών για το σχεδιασμό ανάλογων κινητών τηλεφώνων, οι Κορεάτες προχώρησαν στο επόμενο βήμα.

Το Flex S αναδιπλώνει σε σχήμα S, δηλαδή δυο φορές. Mπορεί να χρησιμοποιηθεί ως tablet, ως τηλέφωνο με μεγάλη οθόνη και τελικά, ως μικρό τηλέφωνο που χωράει σε όλες τις τσέπες.

Τα πλάνα της Samsung δεν τελειώνουν σε αυτό που μόλις είδατε. Ο κολοσσός επιδιώκει να επεκτείνει την τεχνολογία του foldable και στα laptop. Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε το πρώτο laptop (με οθόνη 13 ιντσών) που δεν έχει πληκτρολόγιο.

Στη λογική της ευέλικτης οθόνης υπάρχουν στην αγορά το Lenovo ThinkPad X1 Fold που έχει μεγαλύτερο μέγεθος από αυτό που σχεδιάζει η Samsung και το Zenbook 17 Fold OLED της Asus, με την οθόνη των 17.3 ιντσών. Όταν ξεδιπλώνεται, το κάτω μέρος γίνεται πληκτρολόγιο. Αν δεν σας βολεύει, η εταιρία παρέχει κανονικό -παραδοσιακό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version