Η άβολη στιγμή που εκατομμυριούχος streamer ξέχασε να πληρώσει το ρεύμα

Η άβολη στιγμή που εκατομμυριούχος streamer ξέχασε να πληρώσει το ρεύμα
Ο Félix Lengyel είναι από τους πιο δημοφιλείς streamers του Twitch. Ο εκατομμυριούχος gamer και streamer 'εξαφανίστηκε' την Τετάρτη 31/3 για τον πιο αστείο λόγο. Instagram (@xqcow1)

Την Τετάρτη 31/3 και ενώ ήταν live στο κανάλι του στο Twitch, ο εκ των δημοφιλέστερων streamers Félix Lengyel εξαφανίστηκε. Αργότερα ενημέρωσε μέσω του Twitter πως είχε ένα... πρακτικό θέμα με τη σύνδεση.

O Félix Lengyel είναι γνωστός σε όλον τον πλανήτη ως xQc. Για την ακρίβεια, είναι γνωστός σε όσους ασχολούνται με τα eSports σε όλον τον πλανήτη και είναι δισεκατομμύρια άνθρωποι. Ο 25χρονος Καναδός ξεκίνησε την καριέρα του στο Internet ως έφηβος, όταν ‘ανέβαζε’ στο κανάλι που είχε δημιουργήσει στο YouTube τα τρικ που έκανε στο skateboard, το snowboard και το τραμπολίνο.

Από εκεί πέρασε στα eSports, στα οποία αφοσιώθηκε όταν παράτησε τις σπουδές του (στις ανθρωπιστικές επιστήμες) ένα εξάμηνο πριν το πτυχίο. Ως gamer διακρίθηκε, με τους συλλόγους που τον πλήρωναν και με την εθνική ομάδα του Καναδά, στο Overwatch. Το 2020 που ακυρώθηκαν οι διοργανώσεις, αφιερώθηκε στο streaming. Όπου ‘αφιερώθηκε’ ασχολείται κάθε μέρα για τουλάχιστον 9 ώρες, με το κοινό του να ξεπερνά συνήθως τους 60.000 ανθρώπους.

Στον απόλυτο προορισμό των φαν των eSports, το Twitch υπάρχει από το 2014 και έχει 8.000.000 followers και 304 εκατομμύρια views. Έχει τιμωρηθεί (με έως και 7 μέρες αποκλεισμού) τέσσερις φορές. Είχε προηγηθεί η απόλυση του από ομάδα για ‘σειρά πειθαρχικών παραπτωμάτων, που σχετίζονται με τη συμπεριφορά’. Συνήθως για περιεχόμενο που αφορά πορνογραφία -πάσης φύσεως. Όλα αυτά είναι χρήσιμες πληροφορίες, προκειμένου να κατανοηθεί πλήρως το θέμα μας.

Η βασική προϋπόθεση για να κάνει αυτό που έχει πια ως δουλειά και του έχει δώσει εκατομμύρια δολαρίων για κέρδη, είναι να έχει ρεύμα. Όπως ήταν live την Τετάρτη 31/3, αίφνης εξαφανίστηκε από την οθόνη. Ουδείς μπορούσε να καταλάβει τι έγινε, ώσπου έδωσε ο ίδιος την εξήγηση μέσω Twitter.

Όταν του θύμισαν πως το θέμα δεν ήταν ότι δεν είχε λεφτά, αλλά πως ήταν αμελής, εκείνος κατηγόρησε τον Καναδά, λέγοντας πως έχει βάλει αυτόματη πληρωμή “αλλά το όριο της κάρτας μου είναι το ίδιο με αυτό που είχα όταν ήμουν 12 και για αυτό κάποιες φορές δεν γίνονται οι πληρωμές. Είναι θέματα που σχετίζονται με τις τράπεζες του Καναδά. Προχωράμε“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα