ΗΠΑ: Η διεύθυνση "antifa.com" οδηγεί στο site του Λευκού Οίκου

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν AP

Πληκτρολογώντας antifa.com στις μηχανές αναζήτησης ο χρήστης οδηγείται στο site του Λευκού Οίκου - Πρόκειται για χακάρισμα ή κάποιο λάθος του "ιστού";

Πάρτι γίνεται στα social media εδώ και λίγες ώρες με τη διεύθυνση “antifa.com”, που οδηγεί στο site του Λευκού Οίκου με το που ορκίστηκε πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τζο Μπάιντεν.

Όπως αποκαλύφτηκε τις τελευταίες ώρες, πληκτρολογώντας την ηλεκτρονική διεύθυνση antifa.com στις μηχανές αναζήτησης, ο χρήστης οδηγείται στο site του Λευκού Οίκου.

Το ίδιο θέμα είχε απασχολήσει και το Σεπτέμβριο την κοινή γνώμη στις ΗΠΑ, όταν η ίδια διεύθυνση οδηγούσε στο site της εκστρατείας του σημερινού προέδρου της χώρας, Τζο Μπάιντεν.

Τι συμβαίνει όμως; Πρόκειται για χακάρισμα ή κάποιο λάθος του "ιστού"; Ή ο Τζο Μπάιντεν είναι μέλος του κινήματος; Τίποτα απολύτως από τα παραπάνω. Αμερικανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που ασχολούνται με τον τομέα της πληροφορικής, δίνουν μια πολύ απλή απάντηση.

Οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης domain name, δηλαδή έχει κατοχυρώσει την διεύθυνση στο διαδίκτυο, μπορεί να στέλνει τους χρήστες που την πληκτρολογούν σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα επιθυμεί.

Χωρίς να ζητήσει άδεια και χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να έχει σχέση το αντικείμενο που πραγματεύονται οι δύο σελίδες ή η διεύθυνση με τη σελίδα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν
SHARE:

24Media Network