Νέο Xbox: Διέρρευσαν εικόνες και τιμή

Νέο Xbox: Διέρρευσαν εικόνες και τιμή
To νέο Xbox Series S

Οι διαρροές πρόλαβαν τις επίσημες ανακοινώσεις της Microsoft για την νέα κονσόλα, Xbox Series S. Πόσο θα κοστίζει.

Οι εικόνες από την νέα κονσόλα της Microsoft, Xbox Series S, διέρευσαν στο διαδίκτυο, πριν την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας.

Η αρχική παρουσίαση της κονσόλας νέας γενιάς ήταν δρομολογημένη για τον Ιούνιο, κάτι που τελικά δεν έγινε. Τις εικόνες έδωσε στην δημοσιότητα ο δημοσιογράφος Brad Sams. Σε αυτές περιλαμβάνεται και η τιμή της νέας κονσόλας, επομένως φαίνεται πως πρόκειται για στιγμιότυπο από κάποιο βίντεο που η Microsoft επρόκειτο να χρησιμοποιήσει για την προώθησή της.

Το εξαιρετικά μικρό σύστημα διαθέτει μία κυκλική περιοχή εξαερισμού σε μία από τις πλευρές του, κατ’αντιστοιχία με το Xbox One S, ενώ σύμφωνα με παλαιότερες διαρροές, διαθέτει τον ίδιο επεξεργαστή και τον ίδιο SSD με το Series X. Η διαφορά τους αφορά κυρίως την κάρτα γραφικών και την επίσης μικρότερη μνήμη Ram, ενώ το Xbox Series S, είναι σχεδιασμένο για αναλύσεις HD και όχι 4K, όπως το SeriesX.

Σε ό,τι αφορά στις τιμές των δύο συστημάτων, όπως διέρρευσαν και αυτές, το Series S θα κοστίζει $299 και το Xbox Series X θα κοστίζει $499.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα