Βόμβα με το Cyberpunk 2077: Η Sony το αποσύρει με επιστροφή χρημάτων

Βόμβα με το Cyberpunk 2077: Η Sony το αποσύρει με επιστροφή χρημάτων
cyberpunk.net

Η κυκλοφορία του παιχνιδιού Cyberpunk 2077, ενώ είχε μεγάλη αναμονή δεν ήταν καθόλου ομαλή. Μετά το πλήθος παραπόνων για σφάλματα, οι κατασκευαστές αναγκάστηκαν να το αποσύρουν από την αγορά.

Η Sony ανακοίνωσε ότι αποσύρει το πολυπόθητο Cyberpunk 2077 από τα καταστήματα PlayStation σε όλο τον κόσμο, αναφέροντας ζητήματα «ικανοποίησης πελατών», μετά από παράπονα για σφάλματα, συμβατότητα και ακόμη και κινδύνους για την υγεία.

«Η SIE (Sony Interactive Entertainment) προσπαθεί να εξασφαλίσει υψηλό επίπεδο ικανοποίησης των πελατών, επομένως θα αρχίσουμε να προσφέρουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων για όλους τους παίκτες που έχουν αγοράσει το Cyberpunk 2077 μέσω του PlayStation Store», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωσή της.

“Η SIE θα αφαιρέσει επίσης το Cyberpunk 2077 από το PlayStation Store μέχρι νεωτέρας”.

Πρόκειται για ένα από τα πιο ακριβά βιντεοπαιχνίδια που βγήκαν στην αγορά ποτέ και κυκλοφορία του ήταν πολυπόθητη.

Ωστόσο, το παιχνίδι είχε πολλά προβήματα, οπότε ο κατασκευαστής του Cyberpunk 2077, CD Projekt RED, με έδρα τη Βαρσοβία, ζήτησε συγγνώμη και δεσμεύτηκε να “διορθώσει σφάλματα” με διορθωτικές επεμβάσεις τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο, ενώ προσφέρει επίσης επιστροφές χρημάτων σε παίκτες που δεν είναι πρόθυμοι να περιμένουν.

Παρά τα προβλήματα, ο ιστότοπος αξιολόγησης ψυχαγωγίας Metacritic έδωσε στο Cyberpunk 2077, σύμφωνα με τον Guardian, ένα σκορ 87 στα 100 με βάση 69 κριτικές, περιγράφοντάς το ως «μια ανοιχτή ιστορία, μια ιστορία περιπέτειας δράσης στη Νυχτερινή Πόλη, μια μεγαλούπολη με δύναμη, εμμονή, γοητεία και δυνατότητες τροποποίησης σώματος».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα