Xbox Series S: Ανακοινώθηκε επίσημα – Η ημερομηνία κυκλοφορίας του

Xbox Series S: Ανακοινώθηκε επίσημα – Η ημερομηνία κυκλοφορίας του

Στην επίσημη ανακοίνωση της νέας κονσόλας Xbox προχώρησε η Microsoft μετά τις διαρροές που προηγήθηκαν. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και η τιμή.

Μετά από πληθώρα διαρροών τις τελευταίες ώρες, η Microsoft αποφάσισε επιτέλους να ανακοινώσει επίσημα το Xbox Series S, την υποδεέστερη έκδοση της νέας παιχνιδοκονσόλας της, για την οποία έχουμε επίσημη τιμή.

Το Xbox Series S θα κοστίζει $299 και σύμφωνα με πληροφορίες από διάφορους tipsters, δεν θα διαθέτει οπτικό drive και προφανώς το hardware θα υποστηρίζει gaming σε μικρότερη ανάλυση και ταχύτητα από αυτά που προσφέρει το Xbox Series X.

Μπορούμε να διακρίνουμε, πάντως, από την κατασκευή του την τεράστια “γρίλια” για να ψύχεται το εσωτερικό του, σε αντίθεση με το ιδιαίτερο σύστημα ψύξης με θάλαμο κενού και έναν ανεμιστήρα που περιλαμβάνει το Xbox Series X. Σε ό,τι αφορά το τελευταίο, τις τελευταίες ώρες έχει διαρρεύσει πως θα κοστίζει $499.

Όπως αναφέρει το techgear, αμφότερα θα κυκλοφορήσουν στις 10 Νοεμβρίου 2020 και με επιλογή για αγορά με $25/μήνα (Xbox Series S) ή $35/μήνα (Xbox Series X) μέσω του προγράμματος Xbox All Access.

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της Microsoft, ήρθε στη δημοσιότητα από leakster το promo video για το Xbox Series S, το οποίο αποκαλύπτει ορισμένα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Το Xbox Series S διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 512GB SSD και υποστηρίζει gaming στα 120fps σε ανάλυση έως 1440p με τεχνολογία Ray Tracing, Variable Refresh Rate και Variable Rate Shading, 4K upscaling για τα παιχνίδια και αναπαραγωγή περιεχομένου σε ανάλυση 4K. Το μέγεθος του είναι κατά 60% μικρότερο από αυτό του Xbox Series X.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα