SKY express: Νέες προσλήψεις προσωπικού και επενδύσεις σε σύγχρονο στόλο

SKY express: Νέες προσλήψεις προσωπικού και επενδύσεις σε σύγχρονο στόλο
Αεροσκάφος της SKY express

Για τις εξελίξεις στην αεροπορική εταιρεία αλλά και τις προκλήσεις του κλάδου στη μετά-covid εποχή, μίλησε ο εμπορικός διευθυντής της SKY.

Σε νέες προσλήψεις και αυξήσεις μισθών προχώρησε η SKY express, που πραγματοποιεί μια μεγάλη επένδυση για την ανανέωση του στόλου της με αεροσκάφη τελευταίας τεχνολογίας.

Ο εμπορικός διευθυντής της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας κ. Γεράσιμος Σκαλτσάς, μιλώντας στο Aviation Event επεσήμανε ότι η έξοδος από την πανδημία του κορονοϊού δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Όπως είπε, «πολλές εταιρείες βγήκαν τραυματισμένες, πολλές αναγκάστηκαν να αναθεωρήσουν διάφορα ως προς τη λειτουργία τους, κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο. Εργαζόμενοι που προσωρινά έχασαν τις δουλειές τους στράφηκαν αλλού, με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις να βλέπουμε ελλείψεις προσωπικού ακόμα και σε μεγάλα αεροδρόμια του εξωτερικού».

Στην κατεύθυνση αυτή, ανέφερε, είναι σημαντικό ο κλάδος να γίνει ξανά ελκυστικός για τους νέους ανθρώπους που αναζητούν σταθερές θέσεις εργασίας, κάτι που προϋποθέτει ικανοποιητικές θέσεις εργασίας, υγιές εργασιακό περιβάλλον, καλές αποδοχές, δυνατότητες εξέλιξης.

Αναφερόμενος στις πρωτοβουλίες της SKY express ο κ. Σκαλτσάς τόνισε ότι μαζί με τη μεγάλη επένδυση στην ανανέωση του στόλου της με αεροσκάφη τελευταίας τεχνολογίας, η εταιρεία διατήρησε όλο το προσωπικό της την περίοδο της πανδημίας, προχώρησε σε νέες προσλήψεις και σε μισθολογικές αυξήσεις, επαναφέροντας τους μισθούς σε επίπεδα προ – κορονοϊού, ενώ έχει δημιουργήσει ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον με ίσες ευκαιρίες ανέλιξης για όσους και όσες εργάζονται σε αυτήν. Είναι χαρακτηριστικό, ανέφερε, ότι στη SKY express, η 1 στις 2 θέσεις διοικητικής ευθύνης καταλαμβάνονται από γυναίκες.

Κλείνοντας, ο κ. Σκαλτσάς εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη φετινή τουριστική σεζόν και επανέλαβε ότι χρειάζονται άμεσες και συντονισμένες δράσεις απ’ όλους, προκειμένου η βιομηχανία των αερομετοφορών να αποκτήσει μια μόνιμη και βιώσιμη δυναμική, ώστε η φετινή άνοδος να μην είναι παροδική.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα