SKY express: Συνεργασία με τη Condor Airlines

SKY express: Συνεργασία με τη Condor Airlines
SKY express: Συνεργασία με τη Condor Airlines SKY express

Ενιαίο εισιτήριο για τους επιβάτες των δυο αεροπορικών εταιρειών.

Νέα συνεργασία για τη SKY express με τη γερμανική Condor, που θα δίνει τη δυνατότητα κράτησης ενιαίου εισιτηρίου στο δίκτυο και των δύο αερομεταφορέων.

Η Condor έχει ως κύρια βάση της το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, συνδέοντας τα επτά μεγαλύτερα αεροδρόμια σε Γερμανία, Ζυρίχη, Ελβετία και σύντομα σε Βιέννη και Αυστρία, με 90 προορισμούς σε Ευρώπη, Αφρική και Βόρεια και Βόρεια Αφρική. Αντίστοιχα, η SKY express επιχειρεί σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες και εξυπηρετεί 34 ελληνικούς προορισμούς.

Η συμμαχία με τη Condor έρχεται να προστεθεί στις συμφωνίες διασύνδεσης που διατηρεί η SKY express με την American Airlines, Air Serbia, την Qatar Airways, την Air France, την KLM, την Middle East Airlines και την Cyprus Airways.

Σημειώνεται ότι από το φθινόπωρο του 2022, η Condor θα διαθέτει τα νέα αεροσκαφη μεγάλων αποστάσεων Airbus A330neo. Η SKY express τον τελευταίο χρόνο απέκτησε 6 νέα αεροσκάφη Airbus 320neo, ενώ προχώρησε στην αντικατάσταση του στόλου των αεροσκαφών ATR72-500, με έξι νέα αεροσκάφη ATR72-600.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version