Survivor All Star: Σε αυτό το ξενοδοχείο μένουν οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο

Survivor All Star: Σε αυτό το ξενοδοχείο μένουν οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, οι Έλληνες παίκτες του Survivor All Star βρίσκονται στο whala!bayahibe, ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στον Άγιο Δομίνικο, με ανέσεις και φανταστική θέα.

Απλό, χαλαρό λιτό και απέριττο είναι το ξενοδοχείο που διαμένουν οι Έλληνες παίκτες του Survivor All Star στον Άγιο Δομίνικο, αλλά σίγουρα ιδανικό για να (ξανά)μπουν στο κλίμα, παίχτες και παραγωγή, αφού βρίσκεται πάνω σε μια διάσημη τιρκουάζ παραλία, με θέα τον ωκεανό. Άλλωστε αυτό το σκηνικό θα αντικρίζουν για τους επόμενους μήνες.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το NEWS 24/7, το ξενοδοχείο που επέλεξε τη παραγωγή του reality επιβίωσης για το πρώτο 24ωρο των παιχτών, δεν είναι πολυτελές, αλλά ένα κλασικό τετράστερο, αρκετά παλιό ξενοδοχείο, όμως με πολύ καλές κριτικές στο TripAdvisor, το οποίο φιλοξενεί και πολλούς ευρωπαίους ταξιδιώτες.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει καλή σχέση τιμής – ποιότητας.

Είναι το resort whala!bayahibe, που είναι απλωμένο πάνω σε μια παραδεισένια παραλία στην περιοχή του Bayahibe, σχετικά κοντά στο αεροδρόμιο της Πούντα Κάνα. Το ξενοδοχείο, αγκαλιάζει η τροπική φύση του Δομίνικου και έχει άμεση πρόσβαση στην ακτή, ενώ πολύ κοντά του βρίσκονται και άλλες διάσημες παραλίες του νησιού, όπως η Dominicus.

Το Bayahibe είναι ένα γραφικό ψαροχώρι που βρίσκεται ανατολικά της La Romana, περιτριγυρισμένο από εξωτικές παραλίες, το πάρκο Parque Nacional del Este και εντυπωσιακά τοπία. Η παραλία που «βλέπει» το ξενοδοχείο έχει ψιλή άμμο και κρυστάλλινα νερά.

Βέβαια, για όσους προτιμούν τις πισίνες, το whala!bayahibe διαθέτει πέντε στον αριθμό, με τις τέσσερις να έχουν θαλασσινό νερό. Στο μπαρ δίπλα στην πισίνα οι επισκέπτες του μπορούν να απολαύσουν ένα απεριτίφ και να δειπνίσουν σε κάποιο από τα à la carte εστιατόρια, ή στο μπουφέ.

Που θα μείνουν οι παίχτες του Survivor

Τα περισσότερα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου whala!bayahibe είναι απλά και μάλιστα ιδιαίτερα οικονομικά. Αυτή την περίοδο η φτηνότερη κατηγορία δωματίου, δηλαδή το απλό δίκλινο, ξεκινά από 100 ευρώ τη βραδιά.

Όλα τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με φυσικές αποχρώσεις και διαθέτουν θέα στους κήπους ή τη θάλασσα. Έχουν κλιματισμό και ανεμιστήρα οροφής, τηλεόραση με οθόνη plasma, ψυγείο και θυρίδα ασφαλείας και φυσικά Wi-Fi. Η διακόσμηση των δωματίων είναι ιδιαίτερα απλή, με μεγάλη παραφωνία στα μπαλκόνια, τις πλαστικές λευκές καρέκλες, που όμως θα θυμίσουν στους Έλληνες, τη χώρα τους.

Τα κρεβάτια είναι king size και καλό είναι να τα εκμεταλλευτούν οι παίχτες πριν βρεθούν απότομα στις καλύβες με στρώμα ξύλινες σανίδες.

Οι δύο πρώτες κατηγορίες δωματίων βλέπουν στον κήπο, ενώ κάποια δίκλινα πιο ακριβά, έχουν θέα θάλασσα. Τα καλύτερα δωμάτια, διαθέτουν μπαλκόνια με άπλετη θέα στον ωκεανό της Καραϊβικής.


Γύρω από τις πισίνες του ξενοδοχείου και στην παραλία, το σκηνικό είναι από ταινία, με ξαπλώστρες, και ανάκλιντρα, αλλά και το μπαρ που σερβίρει σνακ, δροσερά ποτά, εξαιρετικά μπέργκερς και φρεσκοψημένες πίτσες. Φυσικά η καλύτερη ώρα είναι το ηλιοβασίλεμα με ένα κοκτέιλ στο χέρι!

Το ξενοδοχείο λειτουργεί με το σύστημα του all-inclusive βάση που σημαίνει ότι η ελληνική αποστολή του Survivor, θα τρώει σε όποιο εστιατόριο θέλει, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση, εκτός από το Sushi Bar Tamashi, που έχει έξτρα χρέωση. Στα εστιατόρια σερβίρονται παραδοσιακά, αυθεντικά πιάτα της Καραϊβικής που ετοιμάζονται με αγάπη από τους σεφ.

Το πρωινό είναι σε μπουφέ, έχει μεγάλη ποικιλία και το ωράριο του είναι από τις 07:30 έως τις 10:30.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα