Απάνθρωπο: Υπάλληλος των McDonald’s ψέκασε άστεγο για να φύγει από το πάρκινγκ

Απάνθρωπο: Υπάλληλος των McDonald’s ψέκασε άστεγο για να φύγει από το πάρκινγκ
Εργαζόμενος της McDonald's ψεκάζει άστεγο σε πάρκινγκ

Για μία ακόμη φορά η McDonald's υποχρεώθηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, αφού η συμπεριφορά υπαλλήλου της προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Δεν πίστευε στα μάτια της μία πελάτισσα των McDonald’s στο Northampton, όταν ξεπαρκάροντας το αυτοκίνητό της από το πάρκινγκ του καταστήματος που μόλις είχε φάει, είδε έναν υπάλληλο της εταιρείας να… ψεκάζει έναν άστεγο που βρισκόταν στο χώρο για να τον διώξει μακριά.

“Ο εργαζόμενος των McDonald’s με αηδιάζει! Ψεκάζει με το λάστιχο έναν άστεγο τον καημένο” έγραψε αναρτώντας τη σχετική φωτό στο Snapchat η χρήστης με το όνομα “Kee”.

Δεδομένου ότι τον τελευταίο χρόνο ήρθαν στη δημοσιότητα πολλά άσχημα περιστατικά από εργαζόμενούς της που έφεραν την McDonald’s σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, η φωτογραφία δεν άργησε να γίνει viral, συγκεντρώνοντας άκρως επικριτικά και οργισμένα σχόλια από τους χρήστες των social media.

Η εταιρεία αναγκάστηκε – για μία ακόμη φορά – να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και να δεσμευθεί να μάθει στους υπαλλήλους της να έχουν καλύτερους τρόπους και περισσότερη ανοχή.

Αν και όπως τόνισαν πολλοί χρήστες, η καλύτερη και πιο ουσιαστική συγγνώμη θα ήταν να αναλάβει η McDonald’s τη σίτιση του αστέγου…

Σάλος για μία ακόμη φορά από την συμπεριφορά εργαζόμενου της εταιρείας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα