Εφιάλτης σε τρενάκι του τρόμου. Έσπασε η ζώνη 6χρονου, τον έσωσε ο πατέρας του

Εφιάλτης σε τρενάκι του τρόμου. Έσπασε η ζώνη 6χρονου, τον έσωσε ο πατέρας του

Σκηνή από θρίλερ με ευτυχή κατάληξη κατεγράφη σε κάμερα ιδιώτη από βόλτα με τρενάκι λούνα παρκ. Η ψυχραιμία του πατέρα είναι υποδειγματική (Vid)

Ο Delbert Latham και ο εξάχρονος γιος του Kaysen επέβαιναν σε roller coaster στο Wonderland Park του Amarillo στο Τέξας, όταν έσπασε η ζώνη ασφαλείας του μικρού την ώρα που βρίσκονταν σε μεγάλο ύψος.

Τον 6χρονο έσωσε ο πατέρας του που καθόταν ακριβώς δίπλα του και τον άρπαξε στην αγκαλιά του για όλο το υπόλοιπο της διαδρομής που φτάνει σε ύψος 16 μέτρων. Η ψυχραιμία του ήταν υποδειγματική. "Είσαι εντάξει, σε έπιασα. Στο υπόσχομαι. Δεν υπάρχουν άλλα μεγάλα σκαμπανεβάσματα" ακούγεται να λέει στο βίντεο που κατέγραψε ο ίδιος.

Ο Delbert δήλωσε στο ABC: "Καθώς ανεβαίναμε σε μεγαλύτερο ύψος έσπασε η ζώνη και τον είδα να γλιστράει στο κάθισμα. Τον άρπαξα αμέσως και τον κράτησα δίπλα μου. Κατέγραφα το βίντεο εκείνη την ώρα για να δείξω τη βόλτα μας στη γυναίκα μου". 

Ο πατέρας έγραψε μάλιστα σε ανάρτηση του στο Facebook: "Το χειρότερο είναι πως απευθύνθηκα στον υπεύθυνο ασφαλείας του πάρκου και εκείνος μου απάντησε πως το να σπάσει ή να ανοίξει η ζώνη μπορεί να συμβεί ορισμένες φορές! Πραγματικά μπορεί να συμβεί και αφήνετε τους επισκέπτες να ανεβαίνουν στο τρενάκι σας; Μετά από αυτό που συνέβη στον γιο μου συνέχισαν κανονικά τις διαδρομές σαν να μην είχε γίνει τίποτα".

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN, μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, το λούνα παρκ του Amarillo εξέδωσε τελικά ανακοίνωση στην οποία εκφράζει "την έντονη ανησυχία του για την εμπειρία του Latham και του 6χρονου γιου του", και δεσμεύεται πως θα αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας.

SHARE:

24Media Network