Επιθέσεις κατά των ΜΑΤ με παρκούρ είδε ο ΑΝΤ1. Και εγένετο, #iptamenoi_anarxikoi

Επιθέσεις κατά των ΜΑΤ με παρκούρ είδε ο ΑΝΤ1. Και εγένετο, #iptamenoi_anarxikoi

Οι επιθέσεις με παρκούρ κατά των ΜΑΤ στις ταράτσες των Εξαρχείων του ΑΝΤ1, πυροδότησαν νέα καυστικά σχόλια στο Twitter (Pics)

O Spiderman δεν είναι ένας απλός σούπερ ήρωας. Είναι αναρχικός σούπερ ήρωας. Γιατί αυτός μαζί με την παρέα του έκαναν επιθέσεις εναντίον των ΜΑΤ το βράδυ του Σαββάτου από τις ταράτσες των Εξαρχείων. Ναι, όλα αυτά σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Οι αναρχικοί νέας γενιάς είναι λοιπόν πολύ εκπαιδευμένοι και έχουν αναπτύξει ειδικές ικανότητες. Κάνουν παρκούρ και ξέρουν καράτε.

Όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι:

Επιθέσεις κατά των ΜΑΤ με παρκούρ είδε ο ΑΝΤ1. Και εγένετο, #iptamenoi_anarxikoi

Και με βίντεο:

Ναι, δεν είναι χιουμοριστικό ρεπορτάζ. "Αεράμυνα αέρος-εδάφους με χιλιάδες μολότοφ και ρουκετοπόλεμος αλά Βροντάδο Χίου. Οι αναρχικοί είχαν καταλάβει τις ταράτσες και πηδούσαν από κτίριο σε κτίριο. Έκαναν παρκούρ και πετούσαν μολότοφ. Μιλάμε για ολόκληρες μοίρες αερομεταφερόμενων αναρχικών", είπε ο ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

"Η αστυνομία είχε 2 επιλογές. Η πρώτη ήταν να σηκώσουν ελικόπτερο με προβολέα, που να φωτίζει και να "σημαίνει" τους αναρχικούς στις ταράτσες και η δεύτερη, από την στιγμή που είχαν καταγράψει τις πολυκατοικίες με τον μεγαλύτερο αριθμό ταραξιών, να κάνουν εφόδους στα κτίρια και να τους συλλάβουν". Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Στην πραγματικότητα, το βράδυ του Σαββάτου έγιναν 293 προσαγωγές και 43 συλλήψεις για τα επεισόδια. Δεν ανακοινώθηκε πόσοι από αυτούς ήταν αλεξιπτωτιστές-κομάντο. Και όντως έπεσαν μολότοφ από μπαλκόνια, αλλά είναι υπερβολή να μιλάς για ειδικά εκπαιδευμένο σώμα αναρχικών που ξέρουν παρκούρ. Το λιγότερο, υπερβολή.

Και όπως είναι γνωστό, τίποτα δεν είναι κρυφό από το μεγάλο Μάτι του Ίντερνετ. Δεν ήθελε πολύ, το Twitter πήρε φωτιά και το hashtag #iptamenoi_anarxikoi χτύπησε κόκκινο:

Παραθέτουμε μερικά από τα πιο εύστοχα και έξυπνα Tweets:

SHARE: