Εσύ τι θα έκανες αν έβλεπες ένα πτηνό 2 μέτρων στο δωμάτιό σου;

Εσύ τι θα έκανες αν έβλεπες ένα πτηνό 2 μέτρων στο δωμάτιό σου;

Ζευγάρι Αυστραλών βρέθηκε αντιμέτωπο με το μεγαλύτερο πτηνό του κόσμου. Γιατί δεν προσπάθησαν να το βγάλουν από το σπίτι τους

Ένα ζευγάρι από την Αυστραλία βρέθηκε αντιμέτωπο με το μεγαλύτερο πτηνό του κόσμου, το ύψους του οποίου φθάνει τα 2 μέτρα.

Το γιγαντιαίο πτηνό είχε εισβάλλει στο σπίτι του ζευγαριού στην παραλία Wongaling, στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας. Όταν έφθασαν στο σπίτι οι ιδιοκτήτες βρέθηκαν μπροστά στο παράξενο θέαμα και πανικόβλητοι προσπαθούσαν να βρουν μια λύση για να το απομακρύνουν από το σπίτι το γιγαντιαίο πτηνό, που ονομάζεται Καζουάριος της Αυστραλίας.

Το συγκεκριμένο είδος είναι ένα από τα μεγαλύτερα πτηνά στον κόσμο, ενώ χαρακτηρίζεται επικίνδυνο, λόγω του όγκου του.

"Ο σύζυγός μου, μου είπε ότι είχαμε έναν επισκέπτη, την ώρα που το πτηνό έμπαινε στο σπίτι από την είσοδο του γκαράζ", ανέφερε η Sue Leach.

Η πρώτη αντίδραση του ζευγαριού ήταν να προσπαθήσει να απομακρύνει το πτηνό από το σπίτι, αλλά δεν ήθελε να το τρομάξει και να το προκαλέσει, λόγω της επιθετικότητας του, με αποτέλεσμα να περιμένει υπομονετικά τον Καζουάριος να κάνει ένα έλεγχο στο εσωτερικό του σπιτιού, σε μια προσπάθεια να βρει τροφή.

Όταν τελείωσε την "έρευνα", αποχώρησε χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

(Πηγή: yahoonews)

SHARE:

24Media Network