Φάρσα στον φαρσέρ: Το χρησιμοποιημένο προφυλακτικό στο κρεβάτι, μετά από hangover

Φάρσα στον φαρσέρ: Το χρησιμοποιημένο προφυλακτικό στο κρεβάτι, μετά από hangover
© FACEBOOK/BRAD HOLMES

Πώς βρέθηκε το χρησιμοποιημένο προφυλακτικό στο κρεβάτι του; Ούτε ξέρει ούτε θυμάται και κανείς δεν μπορεί να τον βοηθήσει, όταν η κοπέλα του είναι καθ'οδόν για το σπίτι! Δείτε το βίντεο!

Αυτό το ζευγάρι δεν πρέπει να βαριέται ποτέ. Ο 24χρονος Brad Holmes θα έλεγε κανείς ότι περνάει τον χρόνο του κάνοντας φάρσες στη σύντροφό του, Jenny Davies. Κι εκείνη όμως, δεν πάει πίσω, αφού η τελευταία ήταν η δική της σειρά, για να στείλει λίγο την καρδιά του... στην Κούλουρη.

Ο Brad και η κοπέλα του είχαν βγει με παρέα και καθώς φαίνεται από την επόμενη μέρα, ήπιαν αρκετά.

Το μόνο που θυμάται ο 24χρονος είναι να φεύγει από το μαγαζί και να γυρίζει στο σπίτι. Και μετά... κενό.

Έτσι, όταν το τηλέφωνό του χτυπάει και τον ξυπνάει η καλή του, είναι λογικό το προφυλακτικό που βρίσκει ανάμεσα στα σκεπάσματα, να του προκαλέσει έκπληξη, απορία, άγχος. Η Jenny σε λίγο θα είναι στο σπίτι.

Παίρνει τηλέφωνο τον κολλητό του και προσπαθεί να μάθει τι έχει συμβεί... ώσπου γυρίζει η Jenny...

Θα έπρεπε πάντως να το περιμένει, αφού κι εκείνος της έχει κάνει πλάκες ουκ ολίγες φορές. Μερικές μάλιστα, δεν ήταν και τόσο "αθώες".

Πρόσφατα, είχε ετοιμάσει τις βαλίτσες του, είχε μαζέψει όλα τα ρούχα και τα πράγματά του και την περίμενε να γυρίσει, για να της ανακοινώσει ότι την αφήνει, για να ζήσει με κάποια άλλη.

Λίγο πριν, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου είχε γονατίσει μπροστά της, προκαλώντας της την εντύπωση ότι θα της έκανε πρόταση γάμου. Στο τέλος όμως, της ζήτησε μία κούπα τσάι!

Εκείνη όμως, δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια ούτε τότε, αφού του έκανε πλάκα δίνοντάς του ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σκληρή φάρσα: Λέει στην κοπέλα του ότι βρήκε άλλη και μαζεύει τα πράγματά του

SHARE: