Game Of Thrones: Η γαλλική κυβέρνηση απευθύνει επίσημη επιστολή στα επτά βασίλεια της αμερικανικής σειράς

default image

Η γαλλική κυβέρνηση στέλνει επιστολή προς τις οικογένειες των ευγενών και τον μελλοντικό βασιλιά της σειράς Game Of Thrones, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο της πρώτης εκλεγμένης κυβέρνησης στον κόσμο που συνδιαλέγεται με φανταστικούς χαρακτήρες της μεγάλης οθόνης

Μπορεί να μην έχει “πέραση” στους Γάλλους πολίτες, η κυβέρνηση Ολάντ όμως μοιάζει να έχει ευφάνταστες ιδέες που μπλέκουν την πραγματικότητα με τις ιστορίες μυθοπλασίας. Έτσι, αποφάσισε να παρουσιάσει το έργο της κυβέρνησης και της Γαλλίας που συνεχώς “μεταρρυθμίζεται” όπως αναφέρουν σαν επιστολή προτάσεων στις οικογένειες που ερίζουν για το θρόνο της σειράς.

Οι υπηρεσίες επικοινωνίας της γαλλικής κυβέρνησης πάτησαν πάνω στην πολυαναμενόμενη επιστροφή του πέμπτου κύκλου της σειράς φαντασίας για να επικοινωνήσουν τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση. Η επιστολή αυτή προσβλέπει στην προσφορά πολύτιμων συμβουλών “στον επόμενο βασιλιά”, με τα έξι άρθρα που προτείνονται να οδηγούν σε ισάριθμες μεταρρυθμίσεις.

Με τη μορφή μεσαιωνικού γράμματος, πλαισιωμένου από δύο δράκους, η επιστολή είναι γραμμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να παραπέμπει σε αρχαία γαλλική γραφή. Και μπορεί στο ποστ της γαλλικής διοίκησης να αναφέρεται ξεκάθαρα η αμερικάνικη σειρά, κάτι τέτοιο όμως αποφεύγεται επιμελώς στην ίδια τη σελίδα. Για λόγους αποφυγής ακριβών δικαιωμάτων, δεν αναφέρεται πουθενά κάποια λέξη που να υποδηλώνει οποιαδήποτε σχέση με τη σειρά εντός της σελίδας, κάνοντας όμως ξακάθαρη την αναφορά μέσα από το επίσημο προφίλ της κυβέρνησης στο twitter.

Δείτε ακόμη: Το Oneman σχολιάζει ζωντανά το πρώτο επεισόδιο του 5ου κύκλου του Game Of Thrones

“Η κυβέρνηση έστειλε ένα γράμμα στις ευγενείς οικογένειες και τον μελλοντικό βασιλιά του Game Of Thrones” γράφει στο επίμαχο ποστ:


 

Άρθρο 1- Αποκέντρωση για αποτελεσματικότερη διοίκηση

Άρθρο 2 – Ένας κεντρικός υπεύθυνος θησαυροφύλακας, μετράει για δύο

Άρθρο 3 – Πρόωρη συνταξιοδότηση στους φύλακες των βασιλείων

Άρθρο 4 – Ένα σιδερένιο χέρι με βελούδινο γάντι (αναφέρεται στην απονομή δικαιοσύνης και την εγκατάλειψη της θανατικής ποινής)

Άρθρο 5 – Αν χαθεί η νεολαία, το μέλλον δεν θα έχει νόημα (μιλά για την ανάγκη στροφής του κράτους στους νέους που εγκαταλείπουν το βασίλειο)

Άρθρο 6 – Βαρύς χειμώνας, στιβαρό καταφύγιο (μιλά για τη βοήθεια προς τους ανήμπορους)

Αν θέλετε να μάθετε τις… μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης Ολάντ μέσα από το γράμμα της στους Βασιλείς του GOT, δεν έχετε παρά να μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της γαλλικής κυβέρνησης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα