Ινδονησία: “Φαντάσματα” τρομοκρατούν τους πολίτες ώστε να μένουν σπίτι

Ινδονησία: “Φαντάσματα” τρομοκρατούν τους πολίτες ώστε να μένουν σπίτι
Ινδονησία: "Φαντάσματα" τρομοκρατούν τους πολίτες ώστε να μένουν σπίτι Youtube @The Star

Στο χωριό Kepuh της Ινδονησίας εθελοντές "φαντάσματα" τρομοκρατούν τους πολίτες με στόχο να τους κρατήσουν σπίτι.

Ένα χωριό της Ινδονησίας, στο νησί Java, “στρατολόγησε” εθελοντές ρίχνοντας τους στην μάχη κατά του κορονοϊού, με έναν αξιοπερίεργο τρόπο. Τους έντυσε έτσι, ώστε να θυμίζουν φαντάσματα και τους έστειλε στο δρόμο να τρομοκρατήσουν τους πολίτες.

Σύμφωνα με τον Independent, ο ηγέτης της Ινδονησίας, Joko Widodo, άργησε να λάβει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να αποτρέψει την εξάπλωση της πανδημίας. Στην πρωτεύουσα της χώρας, Τζακάρτα, οι επιχειρήσεις έκλεισαν για δύο εβδομάδες και απαγορεύθηκαν οι συναθροίσεις άνω των πέντε ατόμων, όμως οι κάτοικοι δεν έχουν λάβει ρητά την εντολή να “Μείνουν σπίτι”.

Με τον υψηλότερο αριθμό θανάτων στην Ασία, μετά την Κίνα, ατομικές πρωτοβουλίες που ενθαρρύνουν την τήρηση των κοινωνικών αποστάσεων, έκαναν την εμφάνισή τους. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να σε κρατήσει σπίτι; Φυσικά δεκάδες φαντάσματα που κυκλοφορούν στους δρόμους!

Στο χωριό Kepuh, της νήσου Java, εθελοντές “φαντάσματα” περιπολούν τη νύχτα στους δρόμους, με την ελπίδα πως η παρουσία τους αρκεί για να στείλει ακόμα και τους πιο αδίστακτους σπίτι. Ο οργανωτής του “project”, Anjar Pancaningtyas, ανέφερε στο Reuters “Θελήσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό και να δημιουργήσουμε ένα τρομακτικό αποτέλεσμα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα