ΗΠΑ: Απίστευτη γκάφα σε τηλεδιάσκεψη του Ανώτατου Δικαστηρίου

ΗΠΑ: Απίστευτη γκάφα σε τηλεδιάσκεψη του Ανώτατου Δικαστηρίου
Το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ (φωτογραφία αρχείου) AP

Λάθη γίνονται ακόμη και από το Ανώτατο Δικαστήριο της Αμερικής, όπως φαίνεται από τον ήχο από καζανάκι που ακούστηκε σε τηλεδιάσκεψη του δικαστηρίου.

Το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ ήρθε αντιμέτωπο με ένα πρόβλημα που όλοι αντιμετωπίζουν, τη δουλειά από το σπίτι λόγω της εξάπλωσης του Covid-19. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ακούγεται ήχος από καζανάκι κατά την διάρκεια τηλεδιάσκεψης του δικαστηρίου.

Το λάθος που έγινε είναι αρκετά συχνό και οικείο σε όλους, καθώς ο καθένας μπορεί απλά να ξεχάσει να πατήσει το κουμπί της σίγασης σε κάποια τηλεδιάσκεψη. Η “γκάφα” αυτή έδειξε πως ούτε το ανώτατο δικαστήριο δεν είναι άτρωτο.

Το δικαστήριο πήρε λοιπόν την απόφαση πρόσφατα λόγω κορονοϊού, να συνεχίσει το έργο του με ασφαλές τρόπο, μέσω τηλεδιασκέψεων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το bbc.com , το χρονικό του περιστατικού έχει ως εξής:

Ο δικηγόρος Roman Martinez απευθυνόταν στο δικαστήριο, σε μια υπόθεση που αφορούσε τον νόμο περί προστασίας των καταναλωτών μέσω τηλεφώνου, όταν ακούστηκε ο αδιαμφισβήτητος ήχος.

Δεν ήταν ξεκάθαρο από ποιον προήλθε ο ήχος, αλλά ήρθε και στάθηκε στη μέση της πρότασης του Roman Martinez ο οποίος έλεγε: Και αυτό που είπε η FCC είναι ότι όταν (ήχος από καζανάκι) το αντικείμενο της κλήσης κυμαίνεται σε τέτοια θέματα, τότε η κλήση μεταμορφώνεται.”

Ο ίδιος δεν φάνηκε να κατάλαβε τι συνέβη και δεν σχολιάστηκε κάτι γι’ αυτό το συμβάν στην κλήση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα