Κάρμεν Ηλέκτρα: Την είδαν στο Last Dance, την έψαξαν στο pornhub

Κάρμεν Ηλέκτρα: Την είδαν στο Last Dance, την έψαξαν στο pornhub
Η Κάρμεν Ηλέκτρα Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Η παρουσία της Κάρμεν Ηλέκτρα στο "The Last Dance", το ντοκιμαντέρ για τους Chicago Bulls και τον Μάικλ Τζόρνταν ξεσήκωσε τα πλήθη που έσπευσαν να την ψάξουν στη γνωστή σελίδα ερωτικού περιεχομένου.

Το νέο ζευγάρι επεισοδίων του ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν “The Las Dance” που έχει μονοπωλήσει το μπασκετικό -και μη- ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα είχε και έντονες εξωαγωνιστικές αναζητήσεις.

Τα δύο νέα επεισόδια που προβλήθηκαν από το ESPN στις ΗΠΑ και το Netflix στην Ευρώπη κυκλοφόρησαν στις 27 Απριλίου και ήταν επικεντρωμένα στην αμφιλεγόμενη και εκκεντρική προσωπικότητα του Ντένις Ρόντμαν, ενός από τους καλύτερους παίκτες και συμπαίκτες του Τζόρνταν στους Μπουλς (Τα πρώτα δύο στις 20 Απριλίου είχαν ασχοληθεί με τον Σκότι Πίπεν).

Εκεί, λοιπόν, στο πλαίσιο μίας σειράς συνεντεύξεων, εμφανίστηκε και το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός Κάρμεν Ηλέκτρα, γνωστή για τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά “Baywatch”. Η ίδια μίλησε για την ερωτική της σχέση με τον Ντένις Ρόντμαν, τον χαρακτήρα του, με αποκορύφωμα της συνέντευξής της την αποκάλυψη για τη στιγμή που ο Μάικλ Τζόρνταν τους έπιασε… στα πράσα, σε μία προσπάθειά του να επαναφέρει τον συμπαίκτη του σε συνθήκες μπασκετικής… κανονικότητας.

Η παρουσία της Κάρμεν Ηλέκτρα στο ντοκιμαντέρ, όμως, ξεσήκωσε τα πλήθη που άρχισαν να την αναζητούν στην πασίγνωστη ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου “Pornhub”! Σύμφωνα με εκπρόσωπο του “Pornhub”, την πρώτη μέρα υπήρχαν 14.796 αναζητήσεις, μία μέρα μετά υπήρχαν 393.000 αναζητήσεις, ενώ η μηχανή αναζήτησης της σελίδας “τρελάθηκε” στις 28 Απριλίου, όταν δηλαδή τα επεισόδια πια είχαν προβληθεί και στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, με το όνομά της να πληκτρολογείται 588.000 φορές!

Έτσι, η Κάρμεν Ηλέκτρα είχε πάνω από εκατομμύρια αναζητήσεις για βίντεο που σχετίζονται με την ίδια!

Να σημειωθεί ότι τα δύο νέα επεισόδια (5 και 6) του ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμα στο Netflix τη Δευτέρα 4 Μαΐου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα